Články

Zaniklé civilizace

Atlantida objevena! - (komentáře)

Garfi
A jiný ostrov
6. 12. 2013 20:51

se zase vynoří-letos už dva, co jsem si všimla. Atlantis byl kontinent, ne jedno město a v podstatě vyplňoval Atlantik od Ameriky k Evropě a Africe. A na druhé straně byl další, o něco menší, to je ten u Japonska. Země si pracuje po svém a my jsme pro ni mravenečci na povrchu...
Jelitko
jo jo
6. 12. 2013 20:18

je to zase dukaz jak straslive jsou pevniny v pohybu a jak asi vdycky radily sopky,mozna ze to byvalo vice,nez ted.Ale kdyz si predstavim ty stunami jak vsechno smetlou,tak je to straslive,nejaky ostrov je pryc jedna-dve.
Fialka
Říkám si,
6. 12. 2013 19:42

že Atlantida možná nebyla jen jedno město, jak se traduje. Vyspělých měst se pod mořem našlo už víc, jedno další je například v Japonsku. Je to strašně zajímavé a zároveň smutné. Jaké znalosti a technologie museli ti lidé tenkrát mít... A jak k tomu asi došlo, že lidstvo tak hluboko pokleslo? Třeba názory středověku, že že Země je placatá a středem vesmíru... Jako by po tom všem , co tady kdysi bylo, nezbylo vůbec nic.
Jelitko
Garfi
6. 12. 2013 19:22

ja si myslim,ze je precejen nekdo ma....
kdo mava se svetem?A vidi daleko?
Garfi
Taky si myslím, že
6. 12. 2013 19:08

sfingy jsou mnohem starší. Těžko říct, zda ty krystaly neleží na dně mořském, či zda nebyly nějaké záměrně rozbity na malé kousky..
Jelitko
....
6. 12. 2013 19:04

ja si myslim,ze ty sfingy v Egypte staveli taky lide s Atlantidy.
Oni se pravdepodobne tam taky dostali,stejne to nemeli daleko,kdyz ta Atlantida byla kousek od nich.
Taky by me zajimalo kampak se podely ty zajimave krystaly,buh vi,kdo je uz ma....