Články

Videa

Mimosmyslové vnímání - (komentáře)

Jelitko
vsak
2. 11. 2012 13:06

o to tady jde,...na tomto svete nema nikdo pachtit po tom co je po smrti,toho si vsimne par jedincu,kteri jsou na to citlivy nebo neco vic zazili.Jasne ze materialisty necim nepresveci.
Tento zivot je asi na zkousku,kdyby se 100%vedelo ze nas nekdo sleduje,budem se podle toho co nejlip chovat,kdyz budem vedet ze je za to odmena...
Askii
Co to vše ale dokazuje?
1. 11. 2012 20:25

Vědecky je propojení mezi živými bytostmi potvrzeno pokusem s myšimi-matkou a jejími mláďaty. Matku zavřeli do hermeticky oddělené nádoby a napojili na senzory, její mláďata pak zabili a přesně v tu samou chvíli se chovala matka velmi vzrušeně. Každý z nás zažil ten pocit, kdy cítil, že se stalo něco tragického, každý z nás na někoho pomyslel a on mu vzápětí zavolal, mnozí z nás mají zajímavé astrální zážitky. Jistě to dokazuje jakési propojení všeho živého v rovině vibrací, které se nedají změřit žádným dostupným přístrojem. Nic jako posmrtný život nebo existenci boha to však nedokazuje a pro mnohé lidi tyto jevy nejsou vůbec důležité. Když jsem mluvil s materialisty o tomto pokusu, tak je to proste nezajimalo, nebylo to pro jejich zivotni cestu nikterak dulezite.