Články

Zamyšlení

Proč nepoužívat chaneling? - (komentáře)

Honza784512
Houba
8. 10. 2012 21:29

:D :)
Houba
Honza
8. 10. 2012 20:20

No to je přesně ten problém!!! Kdo ví kdy to bude? Může se to do nekonečna odkládat.

Máš pravdu. Dali asi jenom titulky. Tak jsem to popletl. Omlouvám se. No já jsem z toho pochopil, že 5D a plejáďani jsou spolu nějak svázaní :-) V tom videu od Sylvie to tak bylo a na stránkách "přátel nebe" taky.

No bylo by to logické to tak s těma penězma udělat. To že to nikdo nedělá svědčí o tom, že tomu nikdo pořádně nevěří.
Ale podobné případy vlastně byly. V USA (a možná i jinde) byla sekta, kde lidi odevzdali veškerý majetek a peníze, protože jim nějaký rádoby guru řekl, že bude konec světa a pro ty kdo se stanou členy té sekty někdo přiletí. Nikdo nepřiletěl akorát "guru" se pak asi snažil někam odletět i s prachama :-)
Honza784512
Houba
8. 10. 2012 19:37

To video nema nic společného s 5D, a ikdyby mělo, tak kdo ví kdy to bude? A navíc to video neni od nich, oni pridali jen titulky ;-) Ale jinak by mě zajímalo, jestli někdo děla to co jsi řekl - půjčit si spoustu prachu a předpokládát, ze to nebude potreba splatit protože v ty době už bude pryč v 5D xD O_o to by pak chudák, kdyby se nic nestalo, mohl skončit na ulici :D
Houba
prispevky
8. 10. 2012 19:29

Z videí od Honzy je možné se dostat tady:
http://www.pratele-nebe.cz/index.php/kontakt-a-prispeni
Kdybych stoprocentně věděl, že půjdu do 5. dimeze, kde nebudou peníze, tak proč je ještě řešit? Vzal bych si půjčku a rozjel pořádnou informační kampaň.
Buďto je to tedy čistá vypočítavost, nebo pokud je v tom dobrý úmysl, tak ani tvůrci stránek tomu sami úplně nevěří.
lup
Sylvia
8. 10. 2012 18:59

Nepochopili sme sa. Viem, že v dokumente nebola reč o nebe a pekle. Bola v ňom reč o tom, že pripravení prejdú do 5. dimenzie a nepripavení na nejakú planétu, kde budú žiť novým životom. A toto prirovnávam k náhrade za NEBO a PEKLO.
Len toľko na vyjasnenie.
S pozdravom LuP
Sylvia
Lup
8. 10. 2012 18:55

Nie Lup, o tom tam vobec nebola rec o nejakom nebe a pekle, aj ked to video a to, co tam pisu moze byt vymyslene, tak si moc uz poznamenany krestanstvo, preto si to na vsetko vztahujes. O nicom takom tam nebola rec, prave naopak. O ziadnom treste.

Ked uz sa teda bavime o bohu v dokumentoch, ktore tu nedavno boli o votrelcoch v davnoveku, tak tam je naznacene, ze bohovia mohli byt ludia z hviezd, takze skor ine civilizacie, ktore boli vyspelejsie a automatickymi vtedajsimi ludmi povazovane za bohov. Takze toho boha mozes kludne vyhodit a nahradit ho a vobec nebudes zas tak daleko od pravdy.
lup
Do diskusie
8. 10. 2012 18:39

Trochu sa moje poznámky prelínajú s predchádzajúcim článkom o prechode do 5. dimenzie.

Jedni ľudia, ktorí budú pripravení, pôjdu na miesto A. Ľudia, ktorí pripravení nebudú, pôjdu na miesto B. Nepripomína vám to niečo? Nie je to „moderná“ náhrada za kresťanské NEBO a PEKLO? Alebo život po vskriesení ako si to predstavujú Svedkovia Jehovovi? Nevyhodil sa BOH a nenahradil nejakou duchovnou (ne)pripravenosťou? Práve preto tomu neverím.

Honzíku − koniec sveta tak skoro nebude. To Ťa uisťujem. :-D
Sú síce takí, čo tomu veria, ale to je ich problém. Len za posledných pár rokov rôzni ľudia na svete takéto bludy hlásali a ako vidíš, nič sa nestalo.

Poznámka na adresu Plejáďanov. Plejády (pod iným názvom Kuriatka) sú krásnou, volným okom viditeľnou otvorenou hviezdokopou vo vzdialenosti zhruba 400 svetelných rokov. Hviezdokopa obsahuje pekných pár stoviek hviezd. Ak nejakú civilizáciu takto nazveme, tak pochádzajú z celej hviezdokopy? Asi nie, len z nejakej možnej planéty niektorej hviezdy. Je to len otázka termínu, názvoslovia.
S pozdravom LuP
Honza784512
Sylvie
8. 10. 2012 18:30

Hm, já nevím, třeba jak si sem dávala ten článek s tím videem o tom jak bude přechod do 5D probíhat, tak mne se to nezdá a mám jinou predstavu, takže v přechod do 5D nebo v zlepšení světa věřím, ale nechávám se překvapit jak, jaké a kdy to bude, ikdyz mám určitou predstavu... Ty vůdce jak říkáš jsem myslel tak nějak obecně, zádný neznám, a ne ty co si mysli ze přejdeme do 5D, ale takový ty co věří, ze bude konec světa nebo tak... ;-)
Sylvia
Houba
8. 10. 2012 18:17

Ano, ale keby neexistovali ludia co snivaju a neriesili by buducnost, tak by sme byvali mozno este v jaskyni, ked zajdem do extremu. Ja len hovorim, ze popri tom, ze ludia urcite riesia svoje kazdodenne problemy a aj sa mozno snazia byt lepsi, len im tie realisticke okolnosti to nedovolia, tak maju pravo na to, aby si rozmyslali povedzme aj o 5D.

Ja nemyslim, ze ked putuje nejake taketo video internetom, tak ze niekto bude sediet a cakat, ze sa nieco zmeni a ked nezmeni, tak zas bude cakat. Jednak si myslim, ze video o 5D opisuje AC a tie zazitky mozu byt rozne, ale hovori aj o meditacii a pozitivnom mysleni, skor nez o tom, ze to tak bude, aj ked prvoplanovo je to tak podane. Aj ked by autor klamal alebo tvrdi nejake zazitky z AC, ktore mohol skreslene pochopit, stale si myslim, ze kto chce si tam najde nieco ine, nez to cakanie, alebo povie, ze to je stupidne a ma to vyriesene jak napriklad Ty.

Mne skor ide o to, ze pokial to aj niekto vezme doslova, tak niekde v hlave tomu neveri, pretoze to znie neuveritelne. Ale chcel by to, a ten druhy povie, ze je to blabol. Ale robit z toho nejaku fanaticku vec a ze teraz ludia prestanu premyslat sa mi zda prehnane. Nech si niekto sniva o 5D kludne a riesi co chce, pokial nevypadne z reality, pretoze on v tej realite aj tak moze byt uzitocnejsi nez chytrolin, ktori tvrdi, ze je to demagogia a mozno aj je, ale v realnom zivote je aj tak na prd, lebo nic nedava a netvori. Takze neni to o tom, ze niekto caka na nieco, ale jak sa potom chova v realite a neni pravidlo, ze ten co sniva meni menej nez ten co nie, skor naopak kolkokrat.
Houba
pro Sylvii
8. 10. 2012 17:59

Pardon, předchozí komentář byla odpověď pro Sylvii.
Houba
svět
8. 10. 2012 17:57

No byly tu nějaké články o teoriích, že dobří lidé přejdou do lepšího světa a ti špatní ne. To co jsem napsal o pekle byla jenom nadsázka.
No to já zas netvrdím, že by člověk měl řešit jenom jídlo, spánek apod. Ale zkrátka čekat, že se v budoucnosti stane něco zvláštního a všechny problémy se tím vyřeší? Může to tak být i nemusí, ale když se na to člověk bude fixovat a nakonec to tak nebude, tak prostě bude pořád jenom čekat.
Není lepší snažit se dosáhnout toho, že ti tady bude dobře a nebudeš potřebovat být někde jinde?
Já to chápu. Mě taky tenhle svět připadá občas zlý a negativní. Ale myslím, že svět má potenciál být nádherným místem. Jednou nám ještě budou plejáďani závidět ;-) :-D
Sylvia
Honzo
8. 10. 2012 17:37

To, ze sa to pise na par strankach a je par videi na youtube o tomto neznamena zas, ze je to nejaka hromadna alebo davova psychoza. Z kazdeho si niekto nieco vezme. Myslim, ze skor ludia, ktori sa o veci jak meditacia alebo nejake pozitivne myslenie nezaujimaju v tom vidia len nieco, co bude pre nich lepsie alebo jednoduchsie a povedia si, no to by bolo ono, alebo su potom uplni skeptici a povedia Ti, ze je to demagogia. Ono je hrozne popularne pisat o chanellingu, ked kazdy si precita len ten vysledok, co to prinasa, ale nie obnasa. Ale clovek, ktory tomu skutocne veri, tak veri skor v nejake ine premeny, ktore su pozvolne a zvysovanie vibracii mozno v inom slova zmysle.

A s cim nesuhlasis vlastne? S tym, ze nie kazdy tomu veri na 100%. Uprimne? Kto z Tvojho okolia si teraz fanaticky mysli, ze vstupi do 5D a pripravuje sa na to. Myslim tak, ze sa zruti, ked to nevyjde. Na druhu stranu su ludia, ktori dosiahnu astralne cestovanie mimo realitu a ti potom neziju v sulade s dobou? Alebo sa len snazia nejak inak prezit zivot? To su otazky spravnejsie. O akych vodcoch to hovoris? Ty poznas nejake hromadne hnutia alebo davy, ktore teraz tvrdia, ze ideme do 5D? Vzdy sa najde par fanatikov, takze s cim nesuhlasis?
Honza784512
Sylvia
8. 10. 2012 17:27

Moc s tebou nesouhlasím, ale jak si říkala o těch sebevrazdach, to se spis bojím o ty vůdce těch co si to vymysleli, ty se budou muset odstěhovat na S. Pól aby měli pokoj :D
Honza784512
Xxx
8. 10. 2012 17:24

=D konečně se vyjadřujete k chanelingu
Adanom: ne nezlobím :D Nic už psát nemusíš, jenom jestli tě něco napadá tak napis.
Houba: 1) no chaneling děláš kdy ty chceš, hlasy slyšíš kdykoliv
2) tu první vetu jsem moc nepochopil, ale na tu druhou jsem psal v článku - pry ten kdo je dostatečně duchovně vyvinuty pozná s kým mluvi.
Jinak s tebou souhlasím, podle mne neni budoucnost fixní, proto si taky myslím, ze ty chanelingy ve kterých se říká, ze se něco stane jsou desinformace, a ty pozitivni jsou ty co nám říkají co máme dělat ted - jak mít pozitivni život a tak... Ale radši se nima neridim, nikdy nevím kdo to je ;-) :D
Sylvia
Houba
8. 10. 2012 17:13

No zas na druhu stranu, keby kazdy riesil len to, ze denne presedi pol hodinu na zachode a upece si kachnu alebo husu a vycisti kurnik, tak to by pravdepodobne nesiel ani na tuto stranku. Nech si kazdy na druhu stranu rozmysla o com chce a neni treba ho nasmerovat. Pokial teda rozoznava realitu, nemyslim si, ze ludia budu pachat hromadne sebevrazdy len za to, ze sa nic v den slnovratu nestane.
A je tu aj dost chytrych ludi na to, aby si to uvedomovali. Pise sa tu o duchoch o AC o inych veciach, ktore proste pre mnohych tiez patria do rise snov. Ty teda sed na svojom zachode a ries, aby vsetko bolo tak, jak ma. Inak ta kacena na obed by nemusela byt. Alebo chod na houby. A kde sa pise, ze zhori v pekle niekto?
Adanom
Honzaj
8. 10. 2012 17:05

Nezlobis Se ale za muj naprosto spontanni projev ze ne? :DD

Jinak ja Te cetla pozorne Honzo. Cetla jsem ze si psal ze se podle nich neridis ale take ctu mezi radky. ;) :D

Muj nazor jsem k tomu napsala , co by jsi chtel k tomu jeste napriklad odemne slyset?

Chaneling neni muj salek caje a uz teprve ne predavany takovouhle formou kterou jsem pojmenovala kravinou.


Jelitko
Honzo
8. 10. 2012 17:02

ti PLejadane,se napoji na nekoho koho jen kdyz oni uznavaji za vhodne,proto se nelze na ne napojit z nasi strany.Ale nekdy cloveka vyslechnou...
Houba
hm...
8. 10. 2012 17:00

1. jak rozeznám channeling od běžného myšlení - hlasu v hlavě?
2. pokud by channeling byl opravdu channelingem, tak proč si myslíš, že existujou nějací pozitivní Plejáďané? Jak poznat, že ten zdroj mluví pravdu? Může to být kdokoliv.

Souhlasím s lupem.

Tyhle různé teorie, naděje, strachy a konspirační teorie obrací vaši mysl do budoucnosti k věcem se kterýma stejně nic nemůžete udělat (protože neexistují).
Přijde datum 21.12. 2012, nic se nestane a okamžitě se objeví nové interpretace mayského kalendáře a nové naděje, nové upínání se k budoucnosti.
Věřím v transformaci. Ale myslím, že už tu je a probíhá a ne, že se najednou něco přepne a ten kdo je dobrý bude v nějaké stupidní 5. dimenzi a ostatní shoří v pekle :-D

Řešte raději to co je.
Honza784512
Xxxx
8. 10. 2012 16:53

hele víte co, berte to jako ze jsem sem proste chtěl dat něco co se tu nikdy neřešilo, já chtěl aby ste mi na to taky řekli nejakej názor, ne ze se bude většina lidi ptat mne, ale to je jedno, mne to jenom zajímá, říkám vam, ze se podle nich neridim a vy mi říkáte abych naslouchal jenom sobě... :D já vím, ze to myslíte dobře, ale já chtěl slyšet nazory, jsem rad ze alespoň lup, s Adanomem něco řekli, ikdyz je to třeba "Pane bože zachran se kdo můžeš před takovyma kravinama" :) :D
Dana P.
to : lup
8. 10. 2012 16:31

sdílím
lup
...
8. 10. 2012 15:31

Osobne si myslím, že chaneling, prechod do 5. dimenzie, koniec sveta 21.12.2012, príchod mimozemšťanov na záchranu Zeme a ľudí,... sú nezmysly na odpútanie ľudí od reality a skutočných problémov tohto sveta. Dobre sa to číta a ešte lepšie predáva.
Je to len môj osobný, ničím nepodložený názor, netvrdím, že pravdivý.
S pozdravom LuP
Adanom
Honza
8. 10. 2012 15:26

"" Ale jenom velmi duchovně vyvinutí lidé poznají, s kým mluvi, to je nejdůležitější! ""

Precti si po sobe svoje slova. ;)

Honziku jestli Ti muzu radit, naslouchej jen sobe. Svet je dnes plny shitu.
Chaneling sem chaneling tam a lide jsou dal jako ovce. ;)


Honza784512
Adanom
8. 10. 2012 15:14

:D dobra otázka, no pozná se to podle obsahu, pozitivni je pro mne ten, který třeba říká jak dosáhnout např. Pozitivního zivota, já se podle nich neridim, ale líbí se mi jedna věc co jsem jednou četl, nenapíšu to přesně, ale snad to pochopíte: bylo to, abychom neříkali slova, snažím se, pokouším se a tak, a místo toho říkat dělám, pracuji na tom atd, protože kdyz budeme říkat ty první, tak nás to navadi abychom potom za chvilku řekli, snažili jsme se..., pokusili jsme se o to, ale neslo to..., a tak :) ta se mi líbí a podle mne na tom něco bude a ta negativni, to bych ani neřekl ze negativni, ale spis desinformativni...
Adanom
Honzaj
8. 10. 2012 14:59

"Popravdě znám celkem dost pozitivních chanelingu"

Jak rozeznavas pozitivni chaneling a negativni? :D. Jak to zjistujes? :-)))))
Honza784512
Sylvia
8. 10. 2012 14:46

Škoda zes nevydržela ještě další pul minutu :D Takhle to video s tebou nejde řešit, ty jsi slyšela jenom kdo je, ale jeho nazory neznáš, ale jestli se ti to nezdá tak se na to ani nedivej, říkal jsem ze je blbej nápad vam to ukazovat. Ale jinak jsem rad, ze jsme se s tim chanelingem nakonec trochu shodli... :P :)
Sylvia
Honzo
8. 10. 2012 14:34

Ja myslim, ze ne, ze poucovat Ta nechcem, ja myslim, ze chanelling je nieco, na co ludia musia byt aj zreli a pripraveni, ja sama niesom tak isto, ani som to neskusala, skor ma viac zaujima AC, ona je ale podstata u tychto veci rovnaka. Ale to video - Ty si asi robis sprtouchlata, ze? To je z akeho zdroja, kto vlastne v tom videu rozprava? Ale tak....pozri, kazdy sa bavi nejak inak a ono to vlastne tomu veku zodpoveda, aj ked si myslim, ze si urcite vyspelejsi nez Tvoji rovesnici, ale nieco proste obist nejde vo vyvoji cloveka, ide to postupne, asi len tolko. Kazdy niekam proste dospeje nejakou cestou. Mna toto video, hlavne tu prvu cast, aby som nepozerala hned siestu jak si chcel natolko ohromilo, ze som to vypla po pol minute :-).
Honza784512
Sylvia
8. 10. 2012 14:25

OK. Ale já neříkám ze to nemá dělat nikdo, ale jenom ti co jsou na to duchovně zrali, jinak nemusí vědet s kým mluvi - proto to nechci dělat, kdyz neumím ani AC :P. Popravdě znám celkem dost pozitivních chanelingu, ale nechci je sem dávat. Jinak nechápu proč píšete jenom ze tenhle článek je kravina, tak mne raději v něčem poucte ne? Jinak vlastně s celým tvým komentářem nesouhlasím, popravdě mi dokonce neni ani 14 ale už 15 :P ale to je jedno.
PS: co se ti nezda s tema prikladama?
Sylvia
Honzo
8. 10. 2012 13:58

No to je jedno, nemusime to rozoberat, Tvoj prispevok sa vola preco nepouzivat chanelling a myslim, ze s tymito prikladmi si len vedla jak ta jedla. Kvoli tomu to nepouzivat je absurdne a irelevantne. Navyse je jedno, ci si to skusal, ked sa Ti to nepodarilo, vysledok je ten isty, nevies o tom nic a nemas o tom podla mna paru. Tym padom ani nemozes nic rozoznat a nespravi to video na youtube. Ale verim, ze ked budes dalej patrat, tak zistis aj nieco ine. Ale na to v 14 rokoch este mas cas.
Adanom
Pane Boze
8. 10. 2012 13:51

Zachran se kdo muzes pred takovyma kravinama.
Honza784512
Chyba
8. 10. 2012 13:40

O_o Ted jsem si všimnul ze v článku je napsany, ze jsem chaneling nikdy nezkoušel, to neni pravda. zkoušel, ale nepovedlo se, ale to jsem ještě nevěděl, ze je velký množství negativního chanelingu, omlouvám se za desinformaci :D
Honza784512
PS
8. 10. 2012 13:35

Kdyz dáte do google "channeling pleiadians olympic games" tak toho najdete spoustu, jinak si taky pamatuju, ze měl byt myslim 11/11/2011 den tmy, kdy nemelo vyjít Slunce, ale nic z toho nebylo... Ale mě už to hledání nebaví, tak si kdyžtak hledejte sami ;) :P
Honza784512
Fake
8. 10. 2012 13:27

http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/micah-theguardian-pleiadian-channel-friday-july-27-2012 druhy odstavec: "FURTHERMORE IT HAS BEEN DECIDED THAT WE WILL MAKE FULL CONTACT WITH EARTH BEINGS IN EIGHT DAYS FROM THIS TRANSMISSION ON AUGUST 4, 2012 AT THE WORLD OLYMPIC GAMES IN LONDON ENGLAND FOR THE ENTIRE WORLD TO SEE!" Protoho kdo neumí anglicky: bylo rozhodnuto ze uděláme se zemi plny kontakt 4 srpna na olympijskych hrách v Londýně, aby to cely svět videl" je to trochu zkráceny, doufám ze to nevadí, tohle datum ale nebylo jenom v jednom chanelingu ;-) Pokud jste se dívali na OH tak tam ale zádný mimozemšťani nebyli, takže to byla lez... Ještě se kouknu po dalších :P
Honza784512
Xxxx
8. 10. 2012 13:11

No nevim jestli je dobry rikat zdroj, protoze je to 6. část, takze tomu asi verit nebudete, ale budiz :D Zdroj http://youtube.com/watch?v=Fm2B0muJXDE Než mi na nej řeknete názor, tak se alespoň kouknete na kus 1. Dílu - http://youtube.com/watch?v=U_HwdmAGnC8
Jinak je to "Zamyšlení" je to jenom co si já myslím :P to ze je pozitivních jen 20% nemusí byt pravda... Ale jestli se trosku zajímáte o chaneling tak by jste měli vědet, ze tu bylo spoustu datumu kdy měl někdo přiletět a neprijel, nebojte dam vam sem odkazy :P jinak vím jak se děla chaneling, zkoušel jsem ho ale nepovedlo se :D
Sylvia
Honza
8. 10. 2012 11:58

Takze chanelling si nikdy neskusal, ale vies, ze pozitivnych len 20% - jak si to spocital? Nikdy si sa pomocou toho s nikym nespojil, ale vies, ze je to niekto iny.Takze mam tu istu otazku co Adanom.

Naopak vcera som si pozrela video od Barbary Marciniak, ktora tvrdi, ze sa pomocou chanellingu spaja prave s tymito bytostami a je to naopak, nieze nas brzdia v duchovnom vyvoji. Neviem, ci si to vymysla ona alebo nie, ale nic nehovori o tom, co hovoris Ty.
Adanom
Honza
8. 10. 2012 8:39

A Ty mas tyhle informace odkud ?