Články

Bytosti světla

Reiki a energie - (komentáře)

Kybernaut
Skryté zlo.
8. 01. 2014 0:11

V nasledovných videách nájdete pravú tvár tých kadejakých reiki energií, reiki anjelov a podobných mystických vecí: http://www.youtube.com/watch?v=J7otwJ8PYQo, http://www.youtube.com/watch?v=1Spn3AoZDzM, http://www.youtube.com/watch?v=SDD27T61y2c. A istá Eva takto odhalila podstatu, že čo to liečenie s pomocou energie reiki a ich anjelami vlastne naozaj je: http://www.index.sk/michael/archanjel/texty/397/pred_tro.htm.
I.Janíčková
Ahoj Mefi,
28. 02. 2007 21:34

píšeš, že jsi celkem nezažila nic moc vyjímečného a že bys mohla jen některým lidem závidět to, že oni něco vyjímečného zažívají. Ale, to co jsi prožila ty není vyjímečné? Podle mě není zase tak úplně obyčejné dostat se z rakoviny, i když u některých lidí je rakovina vyléčitelná. A být spokojená s manželem, který se nezajímá o podobné věci jako ty, taky není zrovna pro všechny lidi normální. Možná to vypadá podle mého příběhu, že já jsem zažila nebo zažívám něco mimořádného, ale o tom to není, žiji úplně obyčejný život jako každý jiný, jenom zaujímám k situacím, které přicházejí, pozitivní postoj a ony potom i ty běžné každodenní maličkosti se jeví jako zázraky. A reiki, to je jen nástroj, který může hodně věcí usnadnit. Ale podle toho, co jsi napsala, tak toto všechno víš a myslím, že si docela rozumíme. Tak ahoj.
I.Janíčková
semináře
28. 02. 2007 21:00

Milý(á) Afro, možnost seminářů má každý člověk, který se umí dopravit po vlastních nohou (nebo jiným způsobem) někam, kde se seminář koná. Pokud je pro tebe reálné přijet do Brna, tak tě ráda pozvu, pokud je to pro tebe příliš daleko, tak se ozvi, dá se vymyslet jiné řešení. Učitelů reiki je dnes v naší republice hodně. iva@iril.cz
Afra
jak
15. 02. 2007 14:52

ale zacit? Kdyz nemam moznost seminaru.
janula
CO, co, co...
9. 12. 2006 13:52

Petr je trochu mimo mísu, zdá se. A kdybych chtěla být vtipná, řekla bych, že Ježíšovi židé vyčítali taky jeho "lidskost".
Petr
Reiki ?
5. 11. 2006 17:34

...stůjte prosím na svých nohou...přeji Vám k tomu všem mnoho zdraví, které máte nebo nemáte i bez reiki...ahojky, Petr
Mefi
Cesta
23. 10. 2006 15:50

Každý z nás má svoji cestu nebo osud? Těžko říci, ale většina z nás za svůj život má přijít k nějakému poznání, naučit se nové věci, vyřešit něco lépe nebo prostě jen žít spokojeně. V tom je tajemství života a berme ho jako zkoušku, co vše jsme schopni zvládnout! Já jsem člověk vychovaný k nevíře, nesnáším církev, jako instituci a mám plno výhrad ke svému životu. Pravdou je, že jsem vždy inklinovala k tajemnu a k mimořádným schopnostem některých lidí. Mám velké srdce a celý život jsem pracovala s dětmi a mládeží, mám také vlastní rodinu a manžela, který je materialisticky založený a zabezpečuje rodinu, ale je natolik tolerantní, že mi nechává svobodnou vůli se rozhodnout a dělat věci, kterým nevěří a nerozumí jim. Je na tom něco špatného??? Myslím, že já jsem u něj hledala, to co sama nemám a on u mě obdívoval vlastnosti, které chybí zase jemu. Tím jsme jako dvojice vytvořili rovnováhu. Já ho nepřesvědčuji o svých pravdách, pocitech, prožitcích, i když mě to dříve velmi hluboce zraňovalo. Teď je situace jiná, protože jsem před 5 lety prošla tvrdou osudovou zkouškou, kdy jsem bojovala s těžkou nemocí a byla jsem na tom velmi špatně. Pravdou je, že jsem velmi silná osobnost a vyhrála jsem nad ní. Lékaři mi dali základ, tradičními lékařskými postupy mě zbavili základního nádoru a metastází a to ostatní bylo jen na mě. Můj duch a přesvědčení, vůle bojovat, nevzdávat se a vyhrát nad tou bestií!!! K tomu mě hodně pomohli léčitelé, přátelé, rodina, ale i pochopení a získání nadhledu, získání vědomosti, že tolerance a láska je důležitá, aby člověk něčeho dosáhl. Pokud se zmíním, že díky Reiky jsem docela dobře zvládla nemoc a během ní i ve 40 letech úspěšně dokončit vysokou školu a odstátnicovat na samé jedničky, tak mi to možná někdo nebude věřit, ale já to nikomu nevnucuji. Díky Reiky jsem se naučila pracovat s energií, tak aby mne udržela při životě, tak abych byla schopna zvládnout těžké zkoušky a dlouhé přípravy na státnice. Díky reiky a andělům vím, že jsou věci důležité a nedůležité a věřte, že díky nemoci jsem pochopila zákon příčiny a důsledku, zákon zachování energie a já nevím co vše ještě. Proto se nevysmívám lidem, kteří zažili něco vyjímečného, nezlehčuji to ani to nehodnotím. Mohla bych závidět, že se mi to stejné neděje. Asi to má vše svůj důvod proč se dějí konkrétní věci konkrétním lidem. Nyní absolvuji devítiměsíční kurs reiky a cítím se tam báječně a nepřipadám si jak blázen, protože vím, že jsou tam báječní lidé, láskyplná mistrová a energie na kterou jsme všichni naladěni. Nemyslím si, že jsem fanatik, který nevidí nic jiného. Nesnáším extrémy, fanatismus, ale také nemám ráda netoleranci, zaslepenost,pýchu! Každý večer před spaním se napojuji na informační kanál, z kterého čerpán sílu a informace, nikoho nepřesvědčuji aby věřil se mnou, že existuje. Ať si každý věří čemu chce, ale ať nechá svobodnou vůli i druhým. Dík za pozornost a trpelivost!
Mefi
Musím se pousmát zarputilosti
23. 10. 2006 15:26

Je zvláštní, že pan Petr bojuje na nesprávném místě. Vypadá to, že má špatné zkušenosti a někdo ho hodně zklamal. Každý člověk má svobodnou vůli se rozhodnout, a určitě nebudu vnucovat druhým svůj názor nebo myšlenky o kterých si myslím, že jsou jedině správné. V každém případě pokud máte jiný názor na cokoliv, vyslovil jste ho a tím jste udělal to, co jste považoval za správné. Tím by to pro vás mělo být vyřešené a není potřeba dál snižovat vůli, myšlenky a jednání druhých lidí. Buďme tolerantní a ostatní budou tolerantní k našim nedokonalostem. Princip rovnováhy je jednoduchý a vám přeji, abyste tu svoji rovnováhu našel a mohl žít v harmonii, která vám možná nyní chybí. Hodně úspěchů a úsměvů.
Iva Janíčková
ahoj
16. 03. 2006 1:04

Tak nevím, pana Petra nechápu, nevím, co je na mém životě nereálné, ale asi tu nejsem od toho, abych chápala nebo vnucovala své názory, byla jsem požádána administrátorem webu, abych napsala své zkušenosti s tím, co žiju, tak jsem to udělala. Rozvrátit jakoukoliv rodinu bych si nedovolila, nikomu raději neposkytuji rady, jak má žít, každý má právo na svá rozhodnutí. Můj názor je ten, že lidé by se měli rozcházet jedině tehdy, pokud opravdu už neumějí najít cestu k sobě.
neublížit
3. 02. 2006 18:00

Ivo, nelze, než Ti přát aby jsi žila tak, jak si přeješ. Bůh Tě ale chraň rozbít někomu manželství s dětmi. Neznám Tě, ale znám spoustu lehkomyslných volnomyšlenkářů, kteří to udělali. Já jen, že za svým cílem jdeš pouze pro své JÁ.
Petr
Přeji jen to dobré
29. 01. 2006 22:14

Ivo, už to nebudu komentovat , žiješ v nereálném světě. Chceš li , je to jen Tvoje vůle žít tak, jak žiješ.
Iva Janíčková
vztahy
22. 01. 2006 8:55

Pane Petře, máte pravdu, jsem hodně manipulovatelná, už 10 let nedělám nic jiného než manipuluji sama se sebou. Má to však své výhody, člověk se změní tak, aby mu věci okolo něho vyhovovaly, když neumí změnit ty věci. Jestli stojím pevně na vlastních nohou - máte pravdu, ještě nejsem tam, kde bych si přála být, stále ještě bydlím v podnájmu a přála bych si vlastní dům. Momentálně je to však utopie, mé příjmy na to nestačí. Střechu nad hlavou však mám a jsem spokojená, taky jsem v článku nepsala, že se již uskutečnily všechny mé sny, pouze některé se začaly realizovat, k těm větším ještě vede cesta.
Petr
Paní Ivě
15. 01. 2006 11:07

Paní Ivo, z Vašeho článku i dalšího komentáře vyplývá, ýe jste bohužel snadno manipulovatelný člověk. ¨"položte si ruku na srdce" a řekněte si upřímně, jestli i Vy jste na rozvratu Vašeho manželství neměla svůj díl. Následek byl pro Vás jistě bolestivý, ale nikdy není kouře bez ohně. Já to však nemám právo soudit, stejně jako Vy nebo formální pozemské soudy. Přeji Vám ať stojíte pevně na vlastních nohou. Petr
Iva Janíčková
partner
11. 01. 2006 17:22

Pane Petře, myslím, že jste můj článek četl málo pozorně, je v něm napsáno, že jsem po celou dobu své cesty s reiki řešila vztahy. Duchovní partner je sice bytost, která je duchovní, ale má docela fyzické tělo. Díky reiki jsem se dokázala po 7 leté krizi znovu zamilovat do svého manžela a díky reiki jsem se s ním dokázala v klidu rozejít, když si po dvacetiletém manželství našel jinou ženu. Prosím, posuzujte, když poznáte ... Nebo máte pocit, že vztahy je třeba držet pohromadě za každou cenu a měla jsem dělat hysterické scény, i když chtěl žít s ní? Dnes máme spolu pěkný vztah, i když nejsme manželé.
Petr
co dál
27. 12. 2005 11:32

........pro Vás je důležitý duchovní partner..... kašlete na rodiny, domov.......
Fiky
Hi
11. 12. 2005 20:32

Chtěla bych poděkovat za cenné rady. Je to motivující.
Jobb
Dík
6. 12. 2005 16:15

Velmi krásný životní příběh. Cítím energii a kouzlo darů. Děkuji....