Články

Videa

Záhady & Mystéria (úkazy na fotografiích) - (komentáře)

EK
fotky
10. 05. 2012 9:39

Dobrý den, jsem moc ráda, že jste sem přidali fotečky z bývalého webu...moc se mi to líbilo a myslím, že by opravdu nebylo od věci založit zpět rubriku fota a videa... Určitě se mnou bude většina sledovatelů tohoto webu souhlasit ;-)
mississippi
Sissi
21. 02. 2012 20:40

Jo fotky jsou zajímavé, ale chtělo by to ve větčím rozlišení, aby se to dalo pořádně zvětšit a prohlédnout.
Sissi
pěkné
21. 02. 2012 18:19

Tahle rubrika s fotografiemi se mi moc líbila.Ráda jsem je dopodrobna studovala. Sama mám taky několik zajímavých snímků. Možná by nebylo od věci tuto rubriku obnovit.:)
Perchta
Moc pěkně zpracované,
21. 02. 2012 8:08

je super, že lidé si neumí spousty fenoménů vysvětlit, byla by nuda všechno vědět :D.
mississippi
Hezké
20. 02. 2012 22:33

Je to hezké a zajímavé, ale všechno to nemusí být hra světla a stínu :-)
Grush
Univerzálnost
19. 02. 2012 19:28

fyz. zákonů je naštěstí dosud jen předpoklad, sice uspokojivě fungující, ale ještě chvíli si počkáme až budeme moci říct že nežijeme např. v nějaké anomální enklávě... a díky tomu je zatím dost prostoru pro všelijaké představy, hypotézy a fantazie :-)
garias
Peter
19. 02. 2012 14:18

Samozrejme, že nikto netvrdí ,že každý život musí byť ako ten ľudský - s takými potrebami. Nachádzame život aj tam kde sme ho nečakali - v arzénovom jazere.
Ide o to, že sa predpokladá univerzálnosť zákonov vo vesmíre, a teda že aj život bude vo vesmíre zväčša podobný tomu nášmu.
Peter
video
19. 02. 2012 10:49

Výborně zachycen GENIUS LOCI (duch místa), tyto slova mě ihned napadla po shlédnutí videa, které se mi moc líbilo, takové pohodové, mystické a zároveň tématem k přemýšlení.

Lidský mozek si s náma hraje, pravděpodobně stejné je to i s tváří na Marsu. A mimozemšťané, ano, Garias má pravdu, mě vždy dojme informace, jak badatelé hledají život ve vesmíru a vychází z předpokladů, že všechno živé musí vypadat jako člověk a tudíž mít stejné potřeby.
garias
lup
19. 02. 2012 8:26

Naozaj veľmi veľa duchov a UFO objektov sa dá takto vysvetliť. Existuje však aj istý počet takých, ktoré sa vysvetliť nedajú. Myslím tým po prieskumu vedou, ktorá sama vyjadrila, že nedokáže javy vysvetliť.
Napríklad tečenie vody hore kopcom v určitých oblastiach.

Lea: Jj, video je super podľa mňa. Dosť veľa vecí je v ňom na premýšľanie.
lup
do diskusie
19. 02. 2012 7:06

Ako správne poznamenal Admin, na všetkých zverejnených fotkách vo videu, je len hra svetla a tieňa, poprípade bizarné tvary plameňa.

„Orby“ však skutočne existujú !!! Sám som niekoľko nafotil. Orby sú zásadne na obrázkoch urobených bleskom na digitálny fotoaparát. Ani jeden „ORB“ som neodfotil klasickým foťákom Zenit E s bleskom. Asi pred rokom som opísal spôsob ich vzniku. Orby nie sú nič iné, len zrnká prachu v malej vzdialenosti od objektívu a blesku fotoaparátu.
Ešte mi tu chýbajú fotografie UFO, ktoré „vznikli“ pohybom hmyzu v malej vzdialenosti od objektívu. Aj takých UFO som niekoľko nafotil.
S pozdravom LuP
Lea
Video
19. 02. 2012 3:25

garias : Zatím jsem ještě nebyla duchem (tfuj, tfuj, tfuj) kromě "duchem nepřítomná, takže těžko posoudit, jaké mají duše možnosti se v našem světě prezentovat. V jaké formě, vizáži, atd.. :o)

Admin : Díky za nádherné udělané video s krásným zvukovým doprovodem. Li*
garias
...
19. 02. 2012 1:51

Vysvetlenie:
Guľatosť hlavy, oči, uši čo majú duchovia, sú typické pre živé organizmy, ktoré majú mozog, orgány a pod. Prečo by takéto hlavy mali mať duchovia, ktorí sú mimo živej hmoty? To nedáva zmysel. Ja myslím, že je to pozoruhodný názor.
garias
...
19. 02. 2012 1:49

Mne sa páčil názor jedného autora: Keby sme nemali my ľudia hlavu guľatú, ale podlhovastú ako valec, videli by sme množstvo pozoruhodných prízrakov s valcovitými hlavami :D