Články

Videa

Okultismus ve Třetí říši - (komentáře)

Dana P.
beru zpět,
10. 12. 2011 23:03

že jsou "využíváni", to není to pravé slovo. Vhodnější se jeví, že spolupracují :o)))
Dana P.
ale no tak
10. 12. 2011 22:15

Mengele sem nepatří, to je jiná sorta. Co jsem četla, tak Američané i Rusové v tomto stále vedou seriózní výzkumy, myslím v tom vyhledávání lidí se schopnostmi telepatie a jasnovidnosti, tréninku a jejich využití stále i pro špionáž. Dokonce podle jednoho dokumentu jsou využívání pro pomoc při hledání zmizelých lidí a objasňování vražd, hledání obětí...
garias
...
10. 12. 2011 20:21

Áno takéto niečo som sa dočítal aj ja. Robili sa rôzne pokusy, aj na ľudoch. Taký Josef Mengele, doktor čo robil pokusy na živých, je dobrým príkladom. Ale vykonávali sa aj inakšie a ešte podivnejšie experimenty.
Jelitko
ahoj
10. 12. 2011 13:31

ja mam po tatkovi starou knihu "TELEPATIE A JASNOVIDNOST "a tam mimo jine je,ze Hitler mel nejake vojaky,co meli sklony k temto vecem na tajno v nejakem specialnim trenovani na telepatii aby ji mohli Nemci pouzit v nejake spionazi a je tam napsano,ze celkem meli dobre vysledky.Oni ty vojaky denne trenovali a kdo byl nejlepsi tak zustaval v nejakem tom tajnem oddeleni.A co pak jsem se tam dozvedela,ze aji Rusove i Americani uz v 2.svetove to pouzivali.
Takze je zcela mozne,ze tento jeho pritel,ktery je v tomto videu, co tohle ovladl,tak ty vojaky ucil.
garias
Vládci...
10. 12. 2011 8:59

Toto by som skôr pripisoval Rudolfovi druhému, alebo Nerovi z Ríma, ktorí nehýrili teda moc veľkou inteligencou. Ale bolo pravidlom práve opak. Tí bohatší boli takmer vždy s lepšej spoločnosti, ktorá mala aj viac krát vzdelanie ako tí bežní ľudia. Preto si myslím, že na takéto mystické by boli náchylnejší skôr tí chudobnejší ako tí bohatí.

Tí bohatí by tie záhady skôr vytvárali a chudobní ich ospevovali :D
garias
...
10. 12. 2011 8:57

No ani tu o tom nič nepíšu. A ani ja pri čítaní druhej svetovej, a nebolo toho tak málo, som sa nikde o tom nedočítal, že by Hitler bol takýto na mystické. Samozrejme každý je iný.
Dana P.
jen tak mimochodem
10. 12. 2011 0:24

různé jasnovidce, astrology či přímo jejich týmy zaměstnávali všemožní vládci od nepaměti do dnešních dnů, stačí "zagooglit", není to naprosto nic výjimečného, jen se to zas tak na veřejnosti neventiluje. Pochopitelně.
Dana P.
velmi vřele
10. 12. 2011 0:19

doporučuji si nejdříve prostudovat fakta, nejlépe na http://cs.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler.
Mimochodem stačilo málo, abychom nikdy o Hitlerovi neslyšeli anebo když, tak v jiné souvislosti, neboť měl skutečně malířský talent, ale nebyl přijat na akademii...efekt motýlích křídel - dalo by se to tak nazvat?
garias
...
9. 12. 2011 22:45

Hitler, viedeňský maliar, neskôr vojak v prvej svetovej ranený a končiaci pre otravu plynom, bol dosť divný človek.Zhodnotil by som ho ako dosť šialeného, vďaka ktorému hlavne Nemecko dosť veľa stratilo už v závere vojny.
Je pravdou, že nacistickí vojaci mali na opačnej strane opasku "Boh s nami" a že sa tam verilo v isté veci, ale že Hitler veril až takto v mystické veci, ako sa tu podáva, to počujem prvý krát.
samby
..
9. 12. 2011 20:21

Hitler ho nechal zastřelit, protože ho znal z doby než ovládnul německo a nejspíš na něj měl dost špíny, stejně tak to udělal se stovkama dalších.

Jinak video je dost nepřesné, samozřejmě, že Hitler byl prase a je dobře, že bylo německo poraženo, ale přepisovat historii různými výmysli taky nění moc dobré. V jednotkách SS nesloužili jen Árijci, ale i desítky tisíc vojáků ze zahraničí a i evropani, američani, černoši, číňani, japonci, Tataři, Turci, Azerbajdžánci, Arméni, Palestinci, Bosenští muslimové, Arabové, Turkestánci, Tibeťané, Albánci a Indové a co je také zajímavé, více než 150 tisíc židů (celkem šok co? holt historii píší vítězové)
Dana P.
zaznělo tu,
9. 12. 2011 13:13

že Hitler měl o okultismu snad i pochybnosti - vysvětlovalo by to skutečnost, že nechal zastřelit Hanussena? Anebo se ho bál...?