Články

Videa

Vymítání ďábla - (komentáře)

Martina Miškovská
Video
11. 07. 2011 10:28

Mně by spíš zajímalo, jestli se zde objeví někdo, kdo věří, jestli nevíte, kde dohledat dokument, který jsem viděla v zimě na webu, který už ale neexistuje, googlila jsem, ale zatím marně. Jedná se o dokument o exorcismu, nejen o Anneliese M., ale i o chlapci, která byl posedlý ďáblem a záběry byly autentické. Byl to asi 35min- 1hod. dokument v českém jazyce, nebo min. s CZ titulky. Třeba někdo bude vědět a vloží. Díky!
Martina Miškovská
Esoterikweb
11. 07. 2011 10:24

Já se divím nad skepsí, kterou reagujete skoro na všechno, co se zde vloží. Podle mě stojí minimálně za zamyšlení, co tedy děláte na webu esoteriky?? No nic. K článku - protože jsem příběh Anneliese Michel studovala a viděla a četla snad všechno, co lze, pochopila a prožila ho ze všech možných úrovních, rozčilujou mě tyhle řeči... Díky její oběti můžeme toto sdílet a vědět. Já tedy věřím...
Grush
Moc smutné
4. 07. 2011 19:38

že se prakticky v současné době dějí taková zvěrstva. V roce 1987 byla proti své vůli upálena indická osmnáctiletá (!) žena Rúp spolu se svým mrtvým manželem - taky přesně v duchu staré rigidní náboženské tradice. Podobných případů tmářství je naneštěstí více...
Jo, mimochodem Gariasi, ten ruský vrt na poloostrově Kola nebyl jak s velkým smíchem píšeš "pár stovek metrů", ale 11600.
Jelitko
No
4. 07. 2011 14:37

to je silene!Chudera,potrebovala normalni lekare a ne ji takhle utrapit.Koho ale maji soudit,kdyz tech volu okolo ni bylo tolik!Ona urcite mela problem pri dospivani,nekdy se hormony "splasi"a jeji organismus to proste nevydrzel.
Alef
=
3. 07. 2011 18:58

Já si na ten případ pamatuju. I u nás o něm v tisku proběhla zmínka a věřím, že se udál tak jak je zdokumentován.
Pokud by mně osobně bylo mizerně a někdo mne chodil dvakrát týdně takto léčit nadával bych ještě hůř.
garias
...
3. 07. 2011 14:37

Ja by som tomu dal veľkú pravdepodobnosť. Ako netvrdím, že je to 100 percentné, len že človek by nemal všetko brať vážne. A to hlavne v dnešnej dobe.
dalila
...
3. 07. 2011 14:25

samozrejme ze sa daju lahko vyrobit a dufam ze je to fakt podfuk
garias
..
3. 07. 2011 12:49

Len pomaly s tým súdením a zatváraním. Ak bola naozaj v takom zlom stave, sotva by jej mohli pomôcť miestni lekári, alebo niekto blízky. Ja si ale stále myslím, že také fotky, zábery a aj zvuky sa dajú veľmi ľahko vyrobiť.
dalila
:(
3. 07. 2011 12:16

ja si nemyslim ze je to podfuk,zial sa to stalo a je smutne ze aj rodiacia to dovolili,ved to dievca bolo viac bite ako syte,podla clanku sa to cele zacalo ked mala cca 15 rokov,kto vie co sa jej stalo a ona to nevedela zvladnut,ja osobne by som aj lekarov obvinila ktori ju osetrovali a vedeli o jej zlom dusevnom stave ze ju nechali aby ju podomacki pomocou exorcizmu liecili,normalne ma to poburilo a v kutiku duse dufam ze sa to ani nestalo,a tie ubohe jej fotogrfie o jej stave a ako manipulacne k tomu pridali tie zvuki,oj veru vsetkych by som pozatvarala co boi okolo nej
garias
Podfuk
3. 07. 2011 8:59

Ja si tak isto myslím, že je to podobný podfuk ako napríklad tie hlasy z pekla z ruského vrtu, kde vraj vŕtali príliš hlboko - pár stoviek metrov :D.
Ak by aj tá žena trpela takýmito zúrivými mozgovými blokádami, nemáme ani najmenší dôvod ju spájať s diablom :D Ako hovorím, podľa mňa čisto vykonštruované.
Alef
=
3. 07. 2011 5:57

V tomto případě patřilo do blázince více lidí, než jen ta jedna nešťastnice.
Alef
=
3. 07. 2011 5:53

Podle mého názoru měla být tato dívka psychiatricky léčena. Video je pochopitelně drastické. Projevy těžce duševně nemocných bývají děsivé, proto je nezbytná odborná pomoc a ne zákroky nějakých diletantů ať už jsou jejich snahy sebeušlechtilejší.