Články

Záhady a tajemno

Rok 2012 - Mayská proroctví a kruhy v obilí - (komentáře)

Dana P.
pro Grush
11. 07. 2011 23:44

prosím charakterizuj tu "cílovou skupinu", na kterou je pořad zaměřen. Nějak, se domnívám, jsem Tvému příspěvku asi neporozuměla.
Jen dodám, že jsem na tomto světě v tomto životě už poměrně dlouho, hodně jsem přečetla, hodně přemýšlela, Darwina s jeho teorií jsem zavrhla v podstatě už na střední škole a jsem od té doby přesvědčena,že my, lidský druh,jsme výsledkem zásahu mimozemské inteligence a je jedno zda pokusu či jako výsledku práce jejich "vývojových laboratoří". Já vidím pro tohle tvrzení spoustu indicií- od Gilgameše přes Bibli až po Dänikena a další a další, V dokumentu Mayská proroctví jsou prostě jen další zatím námi poznané či spíše poznávané jevy (kruhy v obilí například s možným poselstvím), které zapadají do této teorie...
garias
...
13. 05. 2011 23:30

Vieru môžeme mať, lenže tá našim deťom chleba do úst nedá. Ja by som človeka moc nepodceňoval - špekulovaním predsa nemôžeme nič stratiť. Len získať.
daiterr
-
5. 05. 2011 7:28

Ale to přece dokonalý plán nevylučuje "o) Víme houby o tom, jak všecko do sebe zapadá. Můžeme to jen tušit a mít víru v srdci.. Na víc se Homo Sapiens Sapiens zatím nezmůže..
SoulLove
hh
4. 05. 2011 20:34

zastávám názor, že lidstvo pro ně není nic jiného, než "jakýsi pokus, otrocká síla"...........ses az moc scifi jak muzes verit v neco takovyho zivot ma dokonali plan
Grush
Hezký pořad,
3. 05. 2011 19:00

ačli poplatný cílové skupině na kterou je zaměřen.
daiterr
-
3. 05. 2011 14:42

Gariasi, řekl bych to snad i přesně tak, jako tvůj otec. Je to hypotéza, ale má zatraceně mnoho indicií v od dávnověku.

Mám dojem, že přes všechny masáže v médiích a různé konspirace - lidstvo bere "Greysíky" sice ve smyslu, že by asi mohli být a už je to moc ani nevzrušuje, ale kdyby tu přistáli, tak jen málokdo by to ustál. Představte si něco, co je naprosto výjimečně nové, co jste nikdy neviděli, naprostá cizota, něco, co nelze s ničím ve vlastní mysli porovnat - to člověka popadne neskutečná panika, vyvěrající z "ohrožení druhu"..

Bohužel zastávám názor, že lidstvo pro ně není nic jiného, než "jakýsi pokus, otrocká síla" a pokud se tady vrací, tak jen proto, aby si vyzvedli výsledky..

K těm kruhům v obilí - může to být od nich a nemusí. Také to může být práce vtipálka, který z pozice ovládání některého ze satelitních laserů, se tímto může královsky bavit a používat tuto zbraň, jako takovou "vesmírnou laserovou tiskárnu". Ale to mne jen tak napadlo.
garias
..
3. 05. 2011 13:02

Podľa tejto hypotézy mimozemšťania čakajú na vhodnú chvíľu, kedy budú ľudia pripravení na ich príchod. Ale nielen duševne, ale aj spoločenskou situáciou.
Dovtedy sa mimíci prezentujú pomaličky, opatrne - UFO objekty, obrazce a pod., aby si ľudia navykli, spoznal a najdôležitejšie - začali o tom uvažovať, rozprávať.
V teórii je aj myšlienka neustáleho "zmonštrovania" mimozemskej inteligencie - vo filmoch stále vystupujú ako príšery a človek ako ten svätec. Pričom v realite tomu môže byť naopak. Avšak podobnou propagandou by vlády vystúpili a pri strete ľudí s mimozemskou inteligentnou formou života. Vystúpili podobne znamená, že by ľudí huckali proti mimozemšťanom, že nás chcú vyhubiť, že sú to Satanovi prisluhovači, alebo nepriatelia Boha, čo by malo účinok skoro na 100 percent veriacich. Samozrejme by to boli lži, ale ľudia sú natoľko naivní, že by boli schopní tomu uveriť, už len zo strachu pred mimozemskou rasou z hlbín vesmíru.

To sú veľmi vážne dôvody, ktoré by mohli pri objavení sa mimozemskej rasy a ich super technológie, ale hlavne evolučnou vyspelosťou nad nami, spôsobiť závažné problémy, zmenu či porušenie prinulosti života, alebo dokonca bezvýznamný boj ľudí proti mimozemskej hyper-technológii, proti ktorej nemáme šancu. Čo by nás viedlo k tomuto boju, ktorému by sa mimozemšťania určite vyhli, aby nám neublížili? Napríklad pocit, že nás chcú zničiť, viera v Boha, ktorý za nami stojí a podobné nezmysli, ktoré by zapríčinili nenávisť ľudí k inej rase, ktorá príde v miery.

Ak sú TU mimozemšťania, ak nás pozorujú a chcú sa ukázať, MUSIA počkať na pravú chvíľu. Človek, ktorý verí v dogmy staré tisíce rokov, ktorý nepozná vesmír a nerozumie prírode (na pavúka hovorí FUJ), tak takýto človek NIE JE pripravený na stret s mimozemským životom, jeho úroveň vedomia a na jeho technológiu, ktorá by bola bezpochyby mimo nášho chápania.
garias
...
3. 05. 2011 12:51

V skutočnosti ma na tento dokument upozornil otec - ani som o ňom nevedel, že existuje. Rozprávali sme sa o tom nejakú chvíľu a povedal svoj názor asi takto.
Podľa neho bol človek súčastou prírody a evolúcie, ale v istom okamihu našich dejín bol človek geneticky upravený mimozemskou inteligenciou. Preto je taký rozumový rozdiel medzi človekom a zvieratami, ktoré sú relatívne na rovnakej inteligenčnej úrovni.
Je názoru, že vlády, ktoré vládnu ľuďom, vykorisťujú ich a vedú aj vojny pre obchod, biznis, vraždia skrátka pre zisky, zaviedli celé rady utláčania, medzi ktoré radí aj vieru..tak že tieto vlády majú nejakú dohodu, v ktorej sa záväzne prisľubujú, že v prípade príchodu mimozemskej civilizácie, by sa mimozemšťanom vyhrážali zabitím nás ľudí, aby oni mohli ďalej vládnuť a ďalej zbíjať či vraždiť.
Skrátka je možné, že už tu mimozemšťania sú, ale nemôžu sa ukázať, pretože vlády, ktoré vraždia vo vojnách po milióny ľudí (prvá druhá svetová apod), by boli schopné hodiť na obyvateľov atómové bomby a prinútiť tak mimozemšťanov, aby nemohli zasiahnúť do udalostí na planéte Zem.
Je to síce iba hypotéza, ale má niečo do seba.
Administrátor
vysílací čas
3. 05. 2011 12:33

Těší mě, že se tento dokument objevil na ČT2 v sobotu a to v hlavním vysílacím čase. Po zkušenostech s Detektorem jsem už ani neveřil, že se něco podobného na České TV může objevit, tentokrát asi Sisyfos pořádně zaspali.

Kdysi by se tomu mnozí zasmáli, nyní však zjišťuji, že většina lidí z mého okolí si tento dokument nenechala ujít, přemýšleli nad ním a snad nebyl nikdo, kdo by nesouhlasil s tím, že na tom něco opravdu je.

Pokud jsme jako lidstvo nebyli v minulosti na tyto informace připraveni, pak dnes tomu začíná být jinak.
lup
poznámka
3. 05. 2011 10:54

Vysielajú ho opäť - v noci zo 4. na 5.5. na CT2 o 0:20. Naozaj film stojí za prebdenie.
Ak sú vo filme použité pravdivé informácie, máme sa na budúci rok na čo tešiť - na vzácnu návštevu :-))
Reiki
Zajímavé.
3. 05. 2011 6:05

Je to opr.moc pěkný a zajímavý dokument - doporučuji ke shlédnutí, kdo to neviděl v televizi.