Články

Videa

Zážitok z pekla - (komentáře)

Stormm
Kecy
13. 01. 2012 10:23

Tu bábu jsem už myslím někde viděl! Každopádně ztráta času! Tak Ježíš si ji vyvolil! A čím je asi tak výjimečná? Krmí bezdomovce? Tiší utrpení nemocných? Nejspíš se jen doma klepe, aby jí zítra nezabavili barák a šperky! Ale určitě je možný, že tomu sama věří. Stačí celoživotní duševní masáž církevních kněží a uvěří kdokoli! Strach je mocná zbraň. Tohle si dávno uvědomili i státní hodnostáři apod. Člověk si řekne: "Blbost", ale pak: "Co kdyby". A strach je zasetý! Peklo existuje. Ale rozprostírá se na Zemi a utváří ho lidé!
Andre
...
18. 06. 2011 18:52

To jsou tedy kecy!
daiterr
peklo..
17. 02. 2011 21:25

Tak moc by se zas nad tímto nepobavil. Ne proto, že nějaká babča tam vykládá svou story, ale spíš proto, že nic se nemá jen tak zlehčovat.

Peklo - samo o sobě - si ho lajnujeme každý sám.. Chceš peklo? Pak je to přání a budeš ho mít.. Nevěříš na něj? Také přání. Pak bys peklo potkat neměl. Každého potká jen to, co si sám, byť nevědomky, "přeje"..

Peklo jako součást nejen křesťanství - ono to má totiž svůj prazákladní archetyp. Je zóna těsně "nad" naší realitou, které říkáme "Zemská zóna".. Zde je hodně energetických "predátorů" a tito se i takto chovají. Mnozí lidé zažili ve chvíli těsně před usnutím právě "pekelný" zážitek, kdy se nemohli ani pohnout a ocitli se na temném, tmavém místě, cítili něco strašlivě neznámého a hrozný strach..

Tohleto už se několikrát zkoumalo. Psychologové to vysvětlují tak, že ve chvíli, kdy člověk usíná, tak tělo se dostává do stavu jakési "katalepsie", ale pokud se stane, že mozek "neusne" s tělem, pak nastává ono "peklo" - stav, kdy mozek je čilý jak rybička a "vidí" co se děje bezprostředně kolem něj.

V té chvíli, (nyní se Gariasi omlouvám, ale teď to budou samé "bludy a bludy a bludy... úřední obludy"..) kdy tělo "usíná", může naše "podstata" (někteří říkají duše) na chvilku vypadnout z těla a zregenerovat se ve "své realitě", energetické oblasti, poplatné jejímu stavu vývoje.

Toto zažíváme každou noc. Každou noc prožíváme to, co můžeme nazvat "malou smrtí" - kdy tělo opouštíme a jsme s ním spojeni pouze energetickou vazbou. Naše sny jsou pak zlomky událostí, které jsme si z oné "snové reality" přinesli a které probouzející se mozek zaznamenal jen zkratkovitě.

Avšak stává se, že právě v té chvíli, kdy tělo usne, ale mozek spát ještě nešel - naše podstata se tak na čas "zasekne" mezi naší "klasickou realitou" a realitou nám nejbližší - zemskou rovinou.

Takže dotyčný jednak zažije pocity hrůzy, protože nemá šanci se hýbat a cokoliv dělat, což samozřejmě přitahuje poplatnou energii, navíc - protože mozek je jak rybička, tudíž "kamera" jede naplno, takže "vidíme" to, co naše prapodstata, zaseklá mezi dvěma světy vidět může - různé zbytkové energie, energetické entity a predátory, kterých je v zemské nižší rovině plno.

Toto, myslím, mohlo být už od pradávna předlohou tomu, čemu říkáme "peklo".. Je to lékařsky už mnohokrát zkoumáno a tyto stavy potvrzeny. Ti, kteří "astrálně cestují", říkají, že není dobré jít "ven" nepřipravený. Lehce se může stát, že si tak na sebe přivoláme ony entity, které se pak přiživují naší energií.

Šamani kmenů byli s tímto vždycky obeznámeni a dobře věděli, že jestliže chtějí "rozmlouvat s bohy" (neboli vypadnout astrálně na vejlet), nejprve musí řádně projít duchovním cvičením, aby se mohli účinně bránit právě v té zemské zóně. Sami říkají, že "je dobré mít svého astrálního průvodce"..

A teď si vemte, že se do podobného stavu dostane náhodně kdokoliv z nepřipravených lidí, co mimo vlastní 3D realitní kulisy světa nic jiného neviděl - to je samozřejmě pro něj šok jako hrom. Do toho ještě bezmoc, že se nehýbáte, to přitahuje různé "energetické predátory", teď připočtěte i to, že naše podstata, která je už napůl v energetické realitě a tudíž může tam jakoukoliv myšlenku okamžitě "zhmotňovat" - pak o co víc vyšilujeme, o tovíc tam v té energetické realitě přibývá "zhmotnělých" myšlenek strachu a.. zkrátka v té chvíli se dotyčný dusí ve šťávě své vlastní šílené představivosti..

Tam si totiž můžete zhmotnit cokoliv a pokud se s touto představou nevyrovnáte a neuvědomíte si, že je to vaše vlastní "myšlenkami zhmotněné strachové peklo", tak budete mít trauma na dlouhá léta. Jsou běžné případy po takovémto zážitku, že lidi trpí nespavostí. Nechtějí už toto znovu zažít..

Přiznám se, že se mi toto fakt blbě vysvětluje a jistě jsem něco nepopsal tak, jak jsem původně chtěl. Takže kdo se tímto zabývá více, určitě to doplní dle svých zkušeností.

Zkrátka - "ať už peklo bylo, nebo nebylo, vymyšleno bylo dobře" .. "o)

Jo a když už jsme u toho pekla - víte někdo, odkud se vlastně vzali "čerti" ? "o)