Články

Prezentace

Prosba o pomoc - kartářky - čarodějky - jasnovidci - (komentáře)

Jarmila Duskova
Napojeni na Anicku
8. 04. 2011 15:46

Dobry den vsem...pro adu715..vsechny vzkazy co mam od Anicky,,jsem od rijna posilala policii...kde rika...co ji pachatel udelal...jak ji skrtil....ukazoval ji ho..moc to bolelo.....atd..pokud budete mit zajem vse si precist..mam na svem @..kde je vse prekopirovane a orig.mam uschovane...jeste jsem psala policii v prosinci at se vsrati zpet a hledaji znovu..mapku jsem jim poslala..smer..ani nikdo nereagoval..jen jsem si pak psala s jeji maminkou..kdo me bude chtit kontaktovat....pracuji na faceb...Jaja Duskova.....nebo muj @ jaruskaa.v@seznam.cz tel..731690972

ada715
pani Jaja
22. 03. 2011 11:19

dobry den pani Jaja, teraz ked uz vsetci vieme aka je smutna a tragicka realita pripadu Anicka, vysli vase dojmy ako jedny z mala pravdivych.. Nechcete nam povedat nieco viac o tom co vam Anicka prostrednictvom pisma odkazala? Tym pripadom zije velmi vela ludi, a mozno je cas aby sa konecne vnieslo trochu jasnosti do vsetkeho toho zmetku co sa vlastne v osudny den stalo, a mohol nastat klud a nie stale vacsie vlny nenavisti v rozhorcenych ludoch.. dakujem vopred za akukolvek odpoved
am2
...
18. 01. 2011 22:08

Úplně nejdříve mě napadla myšlenka, že to bylo domluveno s rodinou, že Anička "zmizí", aby se mezi lidmi snáze prosadila myšlenka, že by bylo dobré, aby se začaly hromadně čipovat novorozenci. (A tato myšlenka o čipování se pak skutečně v médiích hlasitě objevila).
Ale tím, že se objevily hojně i tyto spekulace o tom, že Anička byla "zmizena" z tohoto domluveného důvodu, tak by bylo její objevení příliš okaté a tak se to muselo zahrát takto do autu, a Anička je někde na domluveném místě, a za pár měsíců se třeba nějak "šťastnou náhodou" najde.

Ale toto mě jen tak prvně napadlo ... možná jen tím, že jsem se dříve hodně zabýval informacemi o touze mocipánů po povinném čipování lidí.
Na druhou stranu jsem nebyl sám, koho to tak napadlo.


Teď mě spíše nejde do hlavy, proč se Anička dosud nenašla, když při hledání pomáhá(lo) tolik senzibilů.
Lea
Aktualizace informací
10. 01. 2011 13:25

Bylo upraveno video o nové informace, které zvěřejnil osobně otec Aničky Janatkové, v pořadu ČT "Na stopě".

VIDEO :
http://www.youtube.com/watch?v=q0G70CAOuac&feature=player_embedded#!

NA STOPĚ :
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1100492707-na-stope/410236100132040/
Lea
am2
6. 11. 2010 14:43

Je těžké v situaci, kdy prošlo médii tolik možností a variant, zkusit nezaujatě vcítit se, naladit se, dostat se k Aničce. Opravdu je možné zaměnit věštbu s vlastní fantazií.

Ale osobně mám nejblíže k variantě 1. Výsledek ale nemusí dopadnout dobře. Anička vzkazovala "měj se hezky".

Dostala jsem od ní ve snu "dárek". Bylo to stříbrné, kulaté - něco jako disk, přehrávač nebo kulatý penál na CD. :o(

Ale už možná haraší nám všem. :o(((
am2
díky
4. 11. 2010 19:40

Díky moc za zprávu.
Je zajímavé, že Anička o sobě píše jako o tělě ("jsem v jámě...").
Já myslel, že duše se po smrti přestane identifikovat s tělem. Nebo je to jen takové zjednodušení?
Jaja
Jsem nazivu
4. 11. 2010 17:08

Zdravim vas,diskuse jsem se jiz neucasnila..Anicka mi nic jineho noveho nerika..porad opakuje,jsem v jame,je tady tma..pan mi ho ukazoval..musela jsem se nadechnout jako kdybych litala pise...nazivu urcite neni,ale pise,ze ji nikdo nikam nevezl..
am2
tak jak to je ?
4. 11. 2010 3:07

Diskuse nějak utichla...

Jajo, jsi v pořádku?

Četl jsem různá "vidění" jasnovidců na internetu a tak nevím, čemu věřit...

Citace 1:
"Rodina pachatele zna: Zabyvam se vykladem karet - jen pro sve blizke a zname a nikdy za financni odmenu, darek nebo jakoukoliv vyhodu s tim spjatou.
Jelikoz jsou tohoto pribehu o ztracene divce plna media, nedalo mi si karty nevylozit a nezeptat se.
Nikomu tu svuj pohled na vec nevnucuji. ...
Vycetla jsem nasledujici: divku odvedla osoba znama ci blizka rodine. Zna se s celou rodinou a predevsim velmi blizce s otcem divky. Muze to byt jeho kolega, milenka ci milenec. Je tam blizka spjatost mezi dvema osobami - pravdepodobne milenecka. Slo tu o pomstu zpusobenou velkou zlobou, kterou predchazela touha, prani, nadeje. Muze se jednat o ukonceny vztah, ktery nikdy nebyl naplnen a dotacny/dotycna se s tim nedokazal doposud smirit. Jelikoz vse velmi rychle zacala resit media, dotycny/dotycna dostal(a) velky strach. Je zachvacena zloubou a hruzou a z puvodniho planu seslo.
Pachatel(ka) ma obrovsky strach a chce stopy s unosem spjate co nejrychleji zahladit. Jiz nechce docilit sveho puvodniho planu - vydirani otce. Divka je pravdepodobne doposud nazivu, ale aby byly veskere stopy vymazany, pachatel uvazuje o jeji 'likvidaci'...... Duvodem tohoto cinu nebyly penize ci nebyly alespon prvorade. Tato osoba takto jednala z duvodu obrovskeho zklamani a trapeni, ktere ji otec divky svym jednanim zpusobil. Osoba je labilni. Nedokazu s presnosti urcit, zda se jedna o muze ci zenu. Nicmene, osoba je citove labilni a otec divky mel na ni obrovsky vliv."

Citace 2:
"Únos. 2 lidé. Muž + žena, cca 40 let, starší auto, oba lidé nebyli Češi. Je možné, že to nějakým způsobem souvisí s otcem Aničky a je možné, že je dokonce znala.
Zadržený podezřený zřejmě celou věc viděl, na místě zůstala taška školačky. Dívku znal, několikrát ji viděl místem procházet a stala se předmětem jeho erotických představ.
Anna v tuto chvíli žije, nebo aspoň ještě před 10 dny když jsem vizualizoval žila, je to jakýsi odlehlý statek ve východních Čechách, zhruba v oblasti trojúhelníku Chrudim, Rychnov nad Kněžnou, Litomyšl. (K tomu píše další člověk: v Chocni v části směrem Březenice). Možná dostává sedativa. Mám také dojem, že otec neřekl policii vše, co bylo potřeba říci."

Citace3: Bulvár AHA oslovil 3 kartářky a všechny řekly, že Anička nežije.
http://www.ahaonline.cz/cz/z-domova/53315/showimg.php?name=/public/big/10_10_24/saman.jpg
Lea
majtinka
29. 10. 2010 1:02

Musíme věřit a doufat, že je Anička z nějakého, pro nás zatím z neznámého důvodu "pouze uklizena", že je v bezpečí a nic jí neschází... Že je s někým koho zná nebo v kom má důvěru. Nic jiného si zatím nechci připustit.
majtinka
asi jsem naivní
28. 10. 2010 17:19

asi jsem naivní, ale chci si myslet, že Anička stále žije..
nadruhou stranu, pokud by měla být zavřená někde v německém bordelu bylo by asi lepší, kdyby už naživu raději nebyla:(
můžeme jen doufat, opravdu lituji její rodiče, to co teď prožívají si nikdo z nás nedovede představit.

Souhlasím s tím, co psala Lea.
Lea
Jelítko
27. 10. 2010 22:37

Jak si jí viděla na druhém břehu ?

Jisté ale není vůbec nic. Ani to, jestli šlo o peníze. Jistotu co se stalo, má jen Anička a ten, kdo jí odvedl. Zatím.. Mám dojem, že si dnes celý národ, nebo jeho velká část zahrála na senzibily a věštce, ale odpovědět na konkrétní otázky umí jen někdo, shodnout se v základních bodech také jen málo kdo. Ptám se proč ?

Myslím, že je to tak, že si zaměňují vize s vlastní fantazií, navíc už bohužel ovlivněnou zkreslenými informacemi z médií...

majtinka : Proběhlo mě hlavou totéž..
Jelitko
Anicka
27. 10. 2010 18:09

vite,ono Buh vi jak to bylo.Kdyz jsem procitala ruzne debaty mezi lidima v novinkach na seznamu,tak tam padlo,ze rodice vlastni malou firmu,je mozne,ze se jim nekdo chtel pomstit a tu Anicku vylakal a pak zabil,mozna ze toho cloveka i znala ,ale to jsou dohady...taky kdyz jsem dnes videla tu cestu co vedla okolo zahradek a po ktere musela denne chodit ze skoly,tak by to aji mohl udelat jakykoliv pobuda,co tam smejdil.
Ale jedno je jiste,uz nezije od prvniho dne,jinac by si uz davno nekdo prisel pro penize.A ja jsem ji taky videla uz na druhem brehu.Myslim,ze toho brzo nechaji,treba ji ani nenajdou.
majtinka
zajímavé
27. 10. 2010 17:10

zajímavé, že jája už neodpovídá..
Lea
Jája
24. 10. 2010 23:21

Jájo, ale jak je tedy možné, že byly další kolegyně také napojeny na Aničku, ale vnímají to tak, že Anička stále žije ?
Jaja
Napojeni na Anicku
24. 10. 2010 19:46

U me Anicka byla presne v den zmezeni a to 15.30..od te doby jsem jen psala a v noci nespala...pak mi volal redaktor z novin,jestli bych ji dokazala najit,presne urcit misto..ja vidim listi,lesni stromy okolo...rikala,ze ji ten pan oslovil a i ji ho ukazoval...atd..mela by byt uskrcena jak se zminuje..o rodicich mluvi a o kamaradkach...je to hrozne,ale zatim jsem se nezklamala,mam na mysli i jina napojeni...
Jelitko
pani Jaja
24. 10. 2010 15:50

ja myslim,ze radeji tem Aniccinym rodicum nic nezdelujte,stejne tomu nebudou verit,temto vecem verime jen my.Ji se stejne uz neda pomoci ona je mrtva uz od prvniho dne.Myslim,ze ten chlap ma na svedomi jeste jinou vrazdu.Procpak ho pousteli?
Jaja
Napojeni na Anicku
24. 10. 2010 14:56

vy jste jim volala rodicum...mam na ne tel.ale bojim se..jim neco ohledne anicky rict..poslala bych jim ty vsechny vzkazy po internetu,pochybuji,ze jim je policie preda..nevite meil ne jejiho otce..nebo se jich zeptejte,zda by o to stali...meli by ji poznat z toho co anicka pise zavolejte mi 606488620
Jelitko
Anicka
24. 10. 2010 11:14

Ano,taky mam nize napsany prispevek.Je to pravda,bohuzel nezije.Ja pismo neovladam jako Jaja,ale mam kontakty s rodici a je to jasne,ona uz je mimo jeji telo a duse se potuluje kolem a hlavne kolem jeji rodicu.Je to nestastny konec.
Jaja
Napojeni na Anicku
24. 10. 2010 0:30

Jsem napojena na Anicku uz od stredy,kdy se ztratila..kontaktuji osoby autom.pismem..je stale tam,v dire a listi bouda stara pise...bohuzel nezije..pan me oslovil,atd...mam popsano 30archu,vse jsem odeslala na policii..mam odkaz v presentaci kontakt s dusemi zemrelych...mate nekdo stejny poznatek,videni....napiste mi jaruskaa.v@seznam.cz
Lea
Mourinka98
22. 10. 2010 22:54

Musíme doufat.. A díky za to, že ještě lidi nejsou lhostejní !
Mourinka98
najde se
22. 10. 2010 19:54

taky jsem to poslala ale na facebooku spoustě lidem... najde se věřím že jo
novembre
pozor
21. 10. 2010 19:54

Ve spoustě případech se ukázalo, že za zmizením dětí jsou jejich rodiče.Nevěřte všemu co vidíte v televizi, stále na to lidi kolem sebe upozorňuji.
Lea
Nové pátrání
21. 10. 2010 17:04

v Troji..

http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/najdou-anicku-policiste-a-vojaci-prave-ted-zasahuji.html
Lea
Podzemní pražská Trója
21. 10. 2010 13:13

http://zena-in.cz/clanek/zkuste-se-s-anickou-spojit-samy-nasly-jsme-zamaskovany-sklep/rubrika/magie
Jelitko
Anicka
21. 10. 2010 12:24

ja taky si nemyslim,ze bych byla nejaka vedma,ale kdyz se zadivam na fotce te Anicce do oci,prebehne mi mraz po zadech.Myslim,ze uz nezije,kez bych sepletla!Ale neco mi rika,ze je pryc.Jestli se jim ji podari najit,tak jedine mrtvou.Co myslite vy ostatni?Toto je pouze muj nazor a jak rikam,KEZ BYCH SE PLETLA!!!Holcicka je jak andilek...
BB24
Tarot
20. 10. 2010 23:05

Na toto tema jsem vyložil 3 karty... první Velekněžka druhá Měsíc a třetí
Spravedlnost...myslím že se to brzy vyjasní-podle měsíce... podle velekněžky bych řekl že to mělo vyšší ůčel(třeba že jim nejde o peníze..) A spravedlnost vše bude spravedlivě vyřešeno... Neříkam že jsem nějaký velky věštec ale soustředil jsem se na to...možná někdo bude mít jiný názor na vyložené karty... Je mi líto te holčičky i rodičů nikomu bych to nepřál. Doufám že jsem se nezmýlil ve výkladu...
Lea
Video
20. 10. 2010 16:10

Další video na podporu nalezení Aničky Janatkové
(v češtině):

http://www.youtube.com/watch?v=ipRpoh1RmSk

majtinka
taky se přidávám k díku!
20. 10. 2010 15:29

já jsem už toto video rozeslala všem lidem, co mám v adresách na mailu, udělejte to také..
musí se přeci najít..
Lea
Díky !
20. 10. 2010 0:37

Moc děkuji adminovi za zvěřejnění článku !