Články

Meditace a relaxace

Úplňkové meditace - (komentáře)

Jarda
re: poiuzt
4. 12. 2011 10:04

Správně provedené meditace jsou výborný na psychiku. Jestli ti s tím pomůže P. Chobot na to nedovedu odpověď... tolik toho o něm nevím :-)
poiuzt
psychika
20. 05. 2011 20:58

pomůže my i s psychikou ???
Jelitko
vidite
22. 09. 2010 15:34

tak co ted?Bude nejlepsi poslechnout sve vnitrni ja a rozdavat jen usmevy a jak tedy pomoci druhym,aby to nebrali,ze je chci zmanipulovat?
Alcyone
-
22. 09. 2010 14:39

Já jsem se také vyjádřil už minule, že se připojuji, ale pokud vnímám svým srdcem, tak právě o tohle v meditaci jde, aby každý sám našel odpovědi v sobě.
Taky utrousím jednu moudrost, Jardo, napadlo tě, že ty sám jsi ten manipulátor? Vlastně lidem říkáš, co mají, nebo vlastně nemají dělat.
Jarda
re: Administrátor
22. 09. 2010 14:21

Vzpomněl jsem si na tenhle citát z pokojnýho bojovníka, platí to obecně o manipulaci:
"Říkají ti co máš dělat, co je pro tebe dobrý. Nechtějí aby jsi přišel na vlastní odpovědi. Chtějí, aby jsi věřil těm jejich." Pokud někdo někým manipuluje, ať už pro prospěch svůj nebo manipulovaného, dělá to vždy ve svém zájmu, aby on z toho měl něco hmotného(majetek) nebo nehmotného(pocit). Je dobré přestat přejímat informace zvenčí a hledat i uvnitř.
Ale nevěřte mi teď hned, zkuste o tom přemýšlet ;-)
Jelitko
streda 22.9.
22. 09. 2010 13:13

k meditaci se pripojim,clovek to dela predevsim pro sebe...
Nejhorsi je poslechnout jedince,ktery nema pravdu.Jak tenkat,jak jedinec zavolal ukrizovat!!!A dav dal na tohoto cloveka a pak ukrizovali nevinneho Jezise....
Napred si clovece zjisti kde je pravda a pak jednej!
Tak abych neprosvihla cas.Diky.Spojene sily dokazi hodne.
Administrátor
Všem
21. 09. 2010 16:24

Přesně tak, nevěřte vůbec nikomu, ani Chobotovi, ani Jardovi, ani mě. Sami si vyzkoušejte, jak budete meditaci vnímat a předem si promyslete, o co tam jde. Můžete se napojit na vesmírnou energii kdykoli (bez Chobota), tahle meditace je ale jiná v tom, že je silnější, účastní se jí mnoho lidí v daný čas.

Hlavně se nenechte manipulovat názory jiných lidí. Sami byste měli cítit, je-li to správné, nebo ne, či nejlépe přímo vycházet z vlastních zkušeností. Pak máte právo vyjádřit se jakkoli, bude to váš nynější pohled, který by zase neměl ovlivňovat nikoho druhého a kruh se uzavírá..

Proč to píšu? Dáme si konkrétní příklad: Budete nadšeni třeba z Chobota, týden, dva, pak si zadáte do Googlu jeho jméno a zjistíte, že 80% názorů na něj je negativních. Už vás vůbec nebude zajímat a protože jste četli názory asi pěti lidí, rozhodli jste se, že budete mít názor stejný jako oni. Ani nejlepší kamarád nemusí mít pravdu, intuice je jediná, která pravdu zná a podle ní byste se měli řídit.
Jarda
re:
21. 09. 2010 14:18

hmm Petr Chobot. Na toho chlapa si dejte raději pozor. Rád říká lidem to co chtějí slyšet. "Lidi jsou totiž lační dojmů a následují toho, kdo je jimi umí 'nakrmit'" Tím se mu dostává možnosti manipulovat lidmi, kteří potom manipulátorovi zobou z ruky. Jak se říká: Ničemu nevěř(ani tomuhle) a všechno si prověř. :-)