Články

Konspirace, teorie

Endgame - plán zotročení světa - (komentáře)

Kytka
výborný dokument
30. 01. 2011 22:25

film je velmi kvalitní škoda,že mnoho lidí si nechává vymývat mozky a nedívá se kolem sebe.To je přesně tak jak to plánují pomáhají na Haiti a lidé tam umírají na choleru.Sytý hladovému nevěří tak asi bude muset být hůř aby více lidí pochopilo.Nevěřím že existují teroristé jsou to spíše placení zaměstnanci mocných.Teprve až sníme všechno toxické maso tak možná se začne něco dít.
Je zajímavé ,že oprava 4 tanků stála 19 miliard a na to peníze byly ale na platy lékařů nejsou.Zdraví
máme jen jedno.Nechali jsme si privatizací vše rozkrást domy se prodávali za 1 korunu.Až víc lidí nebude mít na nájem tak možná se začnou zajímat kdo za to může.Všechny kauzy se zametou pod koberec.Nemám v úmyslu být vulgární přeji vám všem dobrý den.
Zbyněk P
Pro Morld-a,
22. 02. 2010 11:00

Je velice dobře, že jsme češi a že si to můžeme objasnit. Přiznávám bez mučení, že jsem to myslel jinak. V tom směru pohledu, který jsi mi následně objasnil ve svém vstupu, tak s Tebou zcela souhlasím. A co se týče těch našich zúčastněných šašků, tak těch je daleko více. Velice se omlouvám za použití vulgárního pojmenování, ale i ten blb Vondra tam je. A jiní, do kterých bychom to vůbec netipovali. Přeji hezký den. Zbyněk P.
Morld
:-)
20. 02. 2010 20:10

zbynku myslel sem našeho prezidenta:-)
A dobře vím proč, vím o tom jak pekl s komančema a jak si všechno zosnovali v pražských hospodách. Vím to od živejch zdrojů:-)právě proto sem typoval, že on byl asi první kdo se učastnil setkání bilderu. Protože zloduch zloducha hledá:-)
Alef
pro Zbyňka.P
20. 02. 2010 17:28

Základní problém je v egu, tedy duševním materialismu.
Zbyněk P
Pro Morld-a,
18. 02. 2010 13:10

Vážený kolego, je vidět, že ještě toho musíš hodně přečíst, naučit a prožít, aby jsi jasně pochopil, že současný materiální svět je jen o mamonu a o moci nad druhými.
Co se toho Havla týká, tak dozajista máte na mysli určitě nějakého jiného Havla (třeba z Vaší ulice, či z domu), než-li našeho bývalého presidenta. Zkuste si projít jeho akce, a zjistíte, že je to stejný zločinec a chtivec mamonu, jako ti ostatní. Jenom např. vzpomeňte, když začínal ve své nové funkci, že udělal svou hloupostí, naivitou, a debilností tzv. "širokou amnestii", to jest, že pustil na svobodu mnoho zločinců, které, než-li je zpátky pochytali (ty zločince), tak zabili (ti zločinci) mnoho desítek nevinných lidí. V mých očích je to vrah!!! A v žádném případě nemůžeme vzíti na jeho ochranu to, že to udělal z nevědomí, či ze své naivity a hlouposti. Je to vrah!! A co se týče "pozadí" jeho nástupu do té vrcholové funkce i jeho údajné "týrání" v kotelně, tak to nechám na Vás, aby jste se měl čím zabývat v době, kdy se třeba budete nudit. Výše uváděnému člověku bych nikdy nedal titul "První Čech"! Až si ověříte pravdivost slov v tomto mém vstupu, potom mi dozajista dáte za pravdu. Přeji hezký den. Zbyněk P.
Zuzana Svobodová
Jojo
18. 02. 2010 11:28

Jojo, něco podobného jsem viděla ve filmu Akta X. Mulder tam taky odhllil podobné spiknutí na ovládnutí světa, myslím že lidstvo mělo být něco jako náhradní díly pro mimozemšťany... Tož toto je asi z podobného soudkzu!
Morld
:-)
13. 02. 2010 22:44

film sem viděl už dávno. co je, ale pro mne novinkou, že se těchto schůzek zučastnil jeden z našich "šakšku".

Asi sem žil ve velké iluzi pokud sem si do dnešní chvíle myslel, že jsou ti naši "politici" jen ubozí podnikatelkové rozkrádájící si toto malé uzemíčko naší země. Něvědomi si sil, které ovládají pozadí.???

Pokud bych se mohl zeptat kdo byl tím PRVNÍM čechem? Slepou střelou bych typnul Havla:-) a ještě něco proč právě díky našemu ministru zahraničí se tato skupina dostala do medií. Ja o ní vím už delší dobu, ale do dnešního dne sem jakoukoliv z mínku s masmédií neobdržel.

Pokud by si mohl tedy trochu rozvest.Budu nesmírně vděčný..