Články

Videa

Co je Kabala? - (komentáře)

Xpartak
pro Admina
24. 03. 2010 1:51

"Jen dokazuje to, že lidé si libují ve svých iluzích. Iluze nám ukazuje věci tak, jak jim se to zrovna hodí."???
SPATNE !!!!!!! Kabala nema nic spolecneho jak s nabozenstvym tak s iluzi a predstavvosti jedincu!!!!!!!

Kabala ...neboli kniha Archandela Raziela!
obsahuje informace a popis ( celkovy navod pro pouziti v praxi) o pouzivani sesteho smyslu. Najdete tam jak se naucit pirokynezi,telepatii,telekinezi a jine.....je to jen navod pro jiz zapomenute vlastnosti lidi, zpusobene degeneraci a rozvojem techniky.

Dalsi vec.... Kabala je od slova "apokalipssa" coz v prekladu znamena "Megigo", v cestine "misto posledniho souboje".

Pokud by vas to zajmalo vysvetlim.

Cela kabala je navod a priprava na posledni souboj.Ten se odehraje v 1. meste spasitele.A tim je betlem ( v prekladu megido ) V tomto meste ma na konci nasi civilizace dojit k souboji mezi nebem a zemi ( protoze jejich svery sou odelene tak budou zapasi v nesí 3. sfere a tou je nami znama realita. Mi pak mame moznost se pripojit a rozhodnou sami o nasi existenci.) Sorry lidi ale dyskutujete o vecech o kterych nic nevite a tim se opet rozsirujou bludy a fami.............
svetlovdusi.cz
nejen pro vladimíra
20. 11. 2009 13:03

Kabala je druh židovské mystiky. Rozhodně. Způsob jejího výkladu ale je na jednotlivých lidech, kteří ji praktikují. Kabala vás může dovést k probuzení a plnému pochopení (stejně jako cokoliv jiného). Lidé do toho ale tahají ego.
Nejsou žádné boží přikázání, jsou jen věci, které cítím uvnitř sebe. Když je pak někdo zkusí přenést na papír, a uchopí to někdo kdo tomu nerozumí, vznikne z toho přikázání.

Video mluví o tom co x dalších směrů. Mluví o iluzích a naší podstatě. Z té vychází pravá kabala. Stejně jako Sufismus, islámská mystika, která toho s islámem už moc společného nemá.

Ano. Souhlasím se základy křesťanství, islámu, judaismu, budhismu, atd atd.
Ale neztotožňuji se s tím. Pokud umíte číst mezi řádky, pak můžete cítit vibraci původních slov a pocitů, která formulovaly slova z posvátných knih jednotlivých náboženství.
Když to uchopí člověk, který má potřebu moci, může s pomocí toho mrzačit a plenit. To nijak neshazuje hodnotu původní myšlenky. Jen dokazuje to, že lidé si libují ve svých iluzích. Iluze nám ukazuje věci tak, jak je se to zrovna hodí.

Takže pokud někdo najde inspiraci v kabale, tak proč ne? Iluzemi si můžeme projít v jakékoliv víře.
Jarda
re: vladimír
26. 10. 2009 9:27

co se ti zas nelíbí? náhodou tohle video kabalu moc pěkně vysvětluje :-) mě se líbilo
vladimír
pro Admina
25. 10. 2009 14:48

Dobrý den. Opravdu nevím proč na tyto stránky taháte Kabalu a s ní spojená svinstva. Měl jsem o Vaší osobě jisté představy, ale podobné příspěvky je prostě boří...