Články

Záhady a tajemno

Je lepšie nevedieť? - (komentáře)

garias
podľa môjich
12. 04. 2009 19:22

zdrojov je pri ohýbaní stebiel použitá technológia mikrovĺn. Aký spôsobom, alebo do akej miery nie je zatiaľ známe.
lup
ja si
11. 04. 2009 22:59

myslím, že za úmyselným zamlčovaním informácií, môže byť túžba určitej skupiny ľudí o nadvládu. Netvrdím, že sú pravdivé konšpiračné teórie, ale ak sa niekomu (štátu) podarí nájsť dokonalejšiu techniku, tak sa ju bude snažiť nechať a využiť len pre seba, svoju krajinu. Čiže nejde o paniku alebo strachu z útoku,....zbytku sveta z mimozemskej civilizácie. Na to mocní sveta kašlú. Oni majú iné záujmy.
rolnro
...
11. 04. 2009 8:58

Já si teda myslím, že by vypula nějaká panika nebo tak, ale podle mě by to bebylo delší než měsíc... A docela dost by to narušil náš systém kde lidé žijí chudě a pár vyvolených si cpe kapsy... Bohužel těch pár vyvolených ví tyhle věci a mají všechno hezky vypočítaný... Víte já tuhle tu dobu vydím jako hru. kdo z koho ? Jestli otrocví a na druhé straně strašné bohatsvní, nevo jestli rovnost a přiměřené bohatsvní všem (tu druhou možnost samozřejmě mocnáři nechtěj, takže ...)
Morld
:-)
11. 04. 2009 0:34

ze lidé nejsou připravení?:) nepřipraveni jsou především mocnáři,papaláši,politikové a ostatní podvodníci!bojí se ze stratí svoje mistečka! bojí se změny.a sice oprávněne ,protoze budoucnost uz s nimi jaksi nepočítá:-)lidé nová fakta přijmou snadno a s lechkostí budou muset.problém spočívá v tom že jim to až přílis otevre mysl.střeste se feudálové!