Články

Zamyšlení

Nebezpečenstvo rozumového štúdia Biblie - (komentáře)

orime
Pro Jaroslava:
9. 04. 2008 12:32

...s tím soucitem ke zvířatům máte pravdu, na to jsem úplně zapomněla - díky za připomenutí :o)
Jaroslav
Pro Orime
9. 04. 2008 10:25

Dobrý den, samozřejmně vám váš postoj k článku nevyvracím a respektuji váš názor, ale podle mne to je blábol,názory, které jsou snad každému jasné, já z toho cítím sektářství, všechny ty články,to Prebůzajůcé Slovensko, nebo jak se to jmenuje, mě to připadá šílené, nemusíme mít na vše stejný názor. Mimochodem, když mi někdo hlásá o morálce, a neni schopen např. soucitu ke zvířatum, a ani se k tomu nevyjádří, pak s jeho filozofií nemám nic společného.Připadá mi to humorně psané atd.atd.
orime
Pro Jaroslava:
9. 04. 2008 9:46

:o)to mne ani nenapadlo, že by se pan Šupa bál, že ho lidé nepoznají, jako mesiáše :o) Zrovna tento jeho článek mne docela oslovil a není zas tak sáhodlouhý, jako ty ostatní. Naráží zřejmě na skostnatělost naši katolické církve, která, místo aby se duchovně vyvíjela a šla lidem příkladem, omýlá celá staletí stále stejné, mrtvé fráze dokola a odrazuje tak mnohé od víry, jako takové. Souhlasím tentokrát s panem Šupou, že Pravda musí nejprve oslovit naše srdce (on píše o citu...). Pak člověk nepotřebuje ke své víře žádného prostředníka (církev), neboť se otevřením svého srdce napojí sám na Zdroj.
Jaroslav
Reakce
8. 04. 2008 7:12

Pane Šupa. ani jeden váš článek se mi vůbec nelíbí, o co vám vůbec jde, tak vy se bojíte, že vás lidé nepoznají jako mesiáše? Nezlobte se, že na vás útočim, ale zatim jste mne nepřesvědčil ani v nejmenším o soucitu, dobru, lásce a třeba nové a krásné myšlence. Omýláte neustále jedno a to samé, to co každý ví a máte nejdelší články. Nechci vás soudit, tak se ještě jednou omlouvám, berte to jako svobodu slova a názoru. Možná bych se zamyslel proč na vaše články lidé téměř nereagují. Nashle