Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Strašení v domě
Ráda bych se s vámi podělila o svůj příběh.

Přestěhovala jsem se s přítelem před čtyřmi roky k bráškovi do domu na vesnici. Bydlí zde i rodiče. Tento rok se u nás začaly dít divné věci...
V kuchyni začala být zima, bylo to v lednu a i když jsme topili, tak všude bylo teplo, jen v kuchyni stále zima. Tomu jsme nějak nevěnovali pozornost.
Pak jsme byli s mamkou v kuchyni a jedli, když najednou z ledničky se zkutálela na zem folie na balení potravin. Ale ne normálně, když dopadla, byl to tichý zvuk. Pak jsme to zkoušeli shodit na zem, ale mělo to silný zvuk.
Začali nám samy o sobě praskat žárovky a když jsme odkryli poklop světla, žárovka byla rozbitá, jako když ji někdo vezme do dlaně a zmáčkne.
Slýchávali jsme bouchání z půdy, přitom tam nikdo nebyl.
Před dvěma měsíci mamka vytírala v kuchyni, když uslyšela ránu v garáži. Hned šla pro nás, abychom se šli podívat. V garáži byl totální nepořádek. Poličky zpřeházené, jakoby létaly vzduchem. Rádio a ostatní věci, vše bylo zpřeházené. Bylo to opravdu neuvěřitelné. Ta rána neodpovídala té spoušti, co byla v garáži, to nám mamka řekla.
Občas míváme pocity mrazení. V pokoji, kde bydlíme já a přítel, občas slýchám zvuk, jako když někdo chodí po zemi bosýma nohama kolem postele. Snažím se toho nevšímat, ale je to nepříjemné.
Mamce se zjevil duch, ale bylo to v době, kdy jsem s přítelem zde ještě nebydlela. Stalo se jí to v noci, nemohla usnout, bylo asi kolem 3 hodiny. Říkala, že měla silné mrazení, něco ji nutilo podívat se do rohu, kde byl stůl a ona uviděla ženu zezadu, stála u stolu, měla delší vlasy a oblečení, vypadalo to něco jako kabát, ale přesněji ji nedokázala popsat, pak to zmizelo. Je zajímavé, i když cítila to mrazení, tak neměla strach. Tenkrát jsem tomu moc nevěřila.
Nikdo z nás není žádný fanatik do duchů, ale jak si to vysvětlit?
Člověk, který nikdy nic takového nezažil se tomu musí smát, protože je to těžko uvěřitelné.
Necítíme, že by nám to nějákým způsobem ubližovalo, jen je to nepříjemné.

Vydáno:   2. 7. 2006

Přečetlo:  2350 čtenářů
Autor (vložil): Petra

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ já
11. 08. 2006 18:17
Gibson
¤ poltergeist
7. 07. 2006 17:13
E.J.
¤ duch
2. 07. 2006 22:41
rk