Vaše příběhy

- Zvláštní schopnosti -

Klárka
Také mě velice zajímají příběhy, které zavání tajemnem a člověk nedokáže pochopit, či vysvětlit danou situaci logickým úsudkem. Popíšu Vám příběh mé tety.. vše se odehrálo v jednom městě, na obyčejném panelákovém sídlišti v Ústeckém kraji?

Tetě se zhruba v 26 letech narodila krásná dcerka. Bohužel, od prvního dne velice vážně nemocná s neobvyklou poruchou zažívacího traktu. Žádné vítání miminka v domácím prostředí, žádné návštěvy, jen Motolská nemocnice a náročné operace. Malá (říkejme jí třeba Klárka) byla od narození často nemocná. Do svých 3 let měla 36 zánětů středního ucha, neustále se opakující angíny a záněty průdušek. S tím se samo sebou prolínali pobyty v Motolské nemocnici.
Teta se zhruba v jejích třech letech rozhodla pro léčbu léčitele. Prohlásila, že jí bylinky rozhodně přitíšit nemohou a že zkusí cokoli, jen at se Klárka dostane alespoň trochu z bludného kruhu nemocí. Navštívili proto „doporučovaného“ léčitele z okolí ..
Hned na počátku řekl, že cítí kolem Klárky spoustu negativní energie.
Při hlubším „nahlížení“ do Klárčiny dušičky určil trefně „všechny“ její dočasné nemoci (aniž by o nich kdokoli předtím mluvil). Řekl, že sídliště, na kterém měla teta jeden z mnoha sídlištních paneláků, bylo dříve bojištěm, toulá se po něm „údajně“ mnoho zatracených duší, které se vždy přisají na slabšího člena. V tomto případě to byla Klárka. Když se podíval na mou tetu, řekl jí, že je před zhroucením a pokud nedočerpá energii, skončí v nemocnici.
Přesně též popsal místo v bytě, kterým procházela ona „negativní zóna“. Tato zóna procházela obývacím pokojem a velice silně působila na rozhraní kuchyně a chodby (vstupu do kuchyně). Léčitel se tety ptal, zda se jim v tomto místě někdy něco nepřihodilo, teta si vzpomněla na několik věcí, ale nepřikládala tomu větší význam, tak o nich ani nemluvila.
Dostali „bylinné čaje a lektvary“ a odjeli domů? Byli překvapeni množstvím informací, které jim řekl a „nemohl“ vědět, dlouho přemýšleli a bádali.
Teta opravdu zhruba za měsíc zkolabovala a skončila v nemocnici. Malé Klárce se kupodivu stav začal velice lepšit. Nebudu to protahovat. Zhruba za ? roku dostali nabídku a přestěhovali se do rodinného domku za městem. Byt začala obývat (pro ně) naprosto neznámá paní, která dostala bydlení od města. Zhruba za ? roku dostal její man?el mozkovou mrtvici. Stál prý ve dveřích „kuchyně“ a povídal si s manželkou, která připravovala večeři, když se z nenadání skácel k zemi. Ona asi za měsíc na stejném místě uklouzla a zlomila si stehenní kost tak ošklivě, že skončila na několik týdnů v nemocnici.

Moje teta žije spokojeně ve svém domku za městem. Klárce je nyní už 8 let, je zdravá a čiperná, po nemocích ani památka ..

A já se ptám - byla to jen náhoda?

Vydáno:   13. 6. 2006

Přečetlo:  2016 čtenářů
Autor (vložil): Kája

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ byt mého dětství
17. 08. 2006 11:53
elisa
¤ Absolutní blaf!
27. 06. 2006 10:48
Hero Superjen
¤ Pravda
14. 06. 2006 14:33
st!ck
¤ Tajemný...
14. 06. 2006 8:00
Simča