Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Noc v Bunkru
Jednou jsme si řekli s mým bývalým kamarádem, že bychom mohli přespat v bunkru, který jsme měli za našimi humny. Vše probíhalo normálně, až do té noci:

Moje mamka mi dala mobil pro případ, že by se něco stalo a taky že stalo!
Bylo přesně 00:09, měl jsem to na mobilu. Jenda už spal a mě by se to skoro taky podařilo, kdyby nám někdo, nebo něco nehodilo na bunkr kámen. Hodně mě to vyděsilo, protože o našem nocování nikdo nevěděl, jenom naši.
Na bunkr nám dopadlo asi dalších 14 kamenů a tak jsem vzbudil Jendu. Protože jsme měli bunkr těsně u vody, slyšeli jsme šplouchání vody, ale ještě nějaký další zvuk. Zvuk, který tu neměl vůbec co dělat!
Uslyšeli jsme, jak někdo přechází potok. Kameny o sebe ve Veličce drhly, což vydávalo nepříjemný zvuk. Úplně na druhé straně bunkru se ozvalo to samé, co na potoku.
Už mě to začínalo opravdu hodně děsit, protože se už začala objevovat i oslepující barevná světla. Zavolal jsem tatkovi, až pro nás přijdou a oni nás odvezli domů.

V tom bunkru jsme pak spali ještě jednou, ale celý ten strašidelný proces se opakoval. Potom už jsme tam opravdu vícekrát nespali...

Vydáno:   30. 4. 2006

Přečetlo:  2285 čtenářů
Autor (vložil): Bibi

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Si z......
30. 04. 2006 21:00
KLára Bláhová