Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Zmizení kříže
Zdravím všechny, kteří stejně jako já pročítají tyto stránky a mají rádi dobrodružství, záhady, tajemna, okultismus a duchy. Na začátek musím říci, že tyto stránky jsou opravdu super a jsem ráda, že je máme k dispozici. Ovšem teď vám budu vyprávět příběh, který se nestal mě, ale jedné rodině.
Jednou, bylo letní odpoledne, vyjela si ta rodina do lesa k rybníčku se vykoupat, chvilku poležet na dece a užít si volného, krásného odpoledne. Protože však šlo o lesní cestu, po které auta jezdit nesměla, nechali tedy auto u lesa a lesem šli pěšky. Najednou, při chůzi, kterou si krátili povídáním, zjistili, že na levé straně cesty leží kamenný kříž. Jenomže ten kříž byl zasazený do nějaké díry a byl nakřivo. Všichni, co jich tam bylo, se ho snažili dát do rovné polohy, leč marně. Kříž byl velice těžký, že s ním nehnulo ani víc párů rukou dohromady. Nechali tedy kříž být a šli dál.
O kus dál si rozložili deku, spokojeně na ní poléhávali, měli puštěný tranzistorák, sbírali borůvky a prostě si užívali. Jenomže najednou se začalo schylovat k dešti, tudíž se rozhodli, že to zabalí a raději půjdou, než je zastihne pořádná průtrž mračen. Rychle balili a chystali se k odchodu, protože zlověstná mračna na obloze byly čím dál tím víc černější.
Vydali se na cestu k autu, když tu se stalo něco podivného. Když šli kolem toho kříže, který se nějakou chvíli předtím marně snažili srovnat, ale nepohnuli s ním, protože byl těžký, tam najednou nebyl! Místo něho zela prázdná, černá díra, z níž šel chlad. Ale kříž nikde nebyl. A za celou tu dobu, co byli v lese, nespatřili kromě nich žádného živáčka, který by s křížem hýbal nebo by ho odnášel. Musel by to být při nejmenším obr, aby s ním pohnul a ještě ho někam nesl. A musel by být neviditelný, aby si ho rodina nevšimla.
Prostě nikdo tam nebyl a kříž záhadně zmizel...

Věřím, že podobné úkazy, jako je tento nebo mnoha dalších zde uveřejněných se stávají, silně věřím v záhady, ale zatím žádný důkaz jsem nepovažovala, protože věřím, že to existuje.

Vydáno:   9. 11. 2004

Přečetlo:  2040 čtenářů
Autor (vložil): Martina

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)