Vaše příběhy

- Něčí přítomnost -

Entita
Chci se podělit o příběh, který se mi stal v dubnu 2014.

    Seznámil jsem s jednou hezkou a inteligentní slečnou. Někdy mi její chování přišlo trochu nevyzpytatelné a až později jsem zjistil, že to v životě neměla jednoduché a trpěla depresemi. Sympatické mi na ní bylo to, že neměla pocity sebelítosti, ale snažila se to brát, tak, jak to je.

    Když poprvé spala u mě doma přes noc a mělo proběhnout to co obvykle probíhá :), dostal jsem ve tmě dost silný pocit, že tam je někdo s námi. Něco podobného už jsem cítil, když jsem bydlel v Praze ve starém činžovním domě, kde majitelka bytu (moje spolubydlící) věděla, že tam "straší", ale tentokrát to byl opravdu silný pocit něčí přítomnosti. Vedle postele mám stojanovou lampu se dvěma žárovkami, na každou z nich je zvlášť vypínač, na které se okamžitě rozsvítila jedna z žárovek sama od sebe. To by nemuselo být až tak divné, celá situace ovšem gradovala tím, že nešla zhasnout a po neúspěšných pokusech jsem nakonec vytáhl přívodní elektrickou šňůru. Můžu zodpovědně říct, že v tu chvilku by se v nás "krve nedořezal". Lampa tohle nikdy před tím a ani potom už neudělala.

    Konzultace s kamarádem elektrikářem proběhla, ale vysvětlení připečených vodičů mně přišlo trochu "kosrtbaté" vzhledem k tomu, že vypínač se od té doby chová korektně.

Vydáno:   4. 9. 2016

Přečetlo:  2058 čtenářů
Autor (vložil): KravenT

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Dana P.
11. 09. 2016 21:26
KravenT
¤ KravenT mám 2 otázky :
6. 09. 2016 10:38
Dana P.