Vaše příběhy

- Opuštění těla -

Spojil jsem se se vznikem těla a bylo to úžasné!
Měl jsem touhu nahlédnout do sebe sama. Poznat a nakouknul do vzniku podstaty.

Ležel jsem na masérském lehátku, na teplé dece, pod sebou polštář. Dotýkaly se mne jemné ruce a dodávaly mému tělu energii a ukazovaly směr. Po chvíli jsem nevnímal ruce, dlaně zmizely, celá žena zmizela a celý prostor se vytratil.

Byl jsem sám v kontaktu s energií a měl jsem to štěstí, že mi tuto energii předávala žena s láskou, která procházela skrze její dlaně a dále do mého těla.
Žena přikládala své ruce přesně na místa, které rozehrávaly mou vnitřní harfu. Energie vytvořila ve mně průvan a nádherným způsobem mně vyčistila.

Zhmotnil jsem svůj blok, který byl ve mně zaklesnut.
Cítil jsem, že mám v sobě černou kostku s velmi ostrými rohy a ta kostka se ve mně točila a řezala mne.
Říkal jsem si: „Co uděláš, aby tě to nebolelo?“ Proměnil kostku v kapku, a ta ze mne vytékala. Bylo to obrovské osvobození!

Rozpustil jsem v sobě ego, které se tlačilo a domáhalo se tisíce a jedné věci. Od špičky nehtů po vlasy jsem se celý rozzářil.

Záře se probudila a já jsem pochopil, že od této chvíle jsem čistý a volný a dále jsem se propadal do té nejniternější buňky, kterou jsem chtěl poznat, a v tu chvíli jsem prožil velký třesk! Supernovu!

Byl jsem v okamžiku zrodu, kdy vše vybouchne a jediné co se stane je, že jsi vzniknul a propadáš se protože nevíš vůbec kam letíš a kdo jsi. Nevíš kde je pevná zem, letíš prostorem a najednou Bum! Bum! Začneš narážet na překážky a vznikáš.

Už nejsou otázky.

Vydáno:   1. 4. 2016

Přečetlo:  3129 čtenářů
Autor (vložil): Ozzozorba

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ BigBang versus supernova.
2. 04. 2016 10:01
Kybernaut