Vaše příběhy

- Symboly a znamení -

Upozornění
    Napisi vam muj novy zazitek, ktery se mi stal podone jako zazitek, ktery jsem zde uz napsala pod nazvem "Vystraha".

    Asi od meho ochrance dostavam takova upozorneni, ktera mi maji rict, ze se stane v nejblizsi dobe neco neobvykleho v nasi rodine nebo blizkym pratelum.

    ASI, rikam proto, ze si nejsem jista, jestli mi to nerikaji rodice. Ale v kazdym pripade jsem tomu moc rada, protoze si myslim, ze se s tim clovek smiri lip a taky se uz na to muze psychicky pripravit. Ted mi i napada, jestli se tomu da i predejit nebo nejak vyhnout.

    Tyto upozorneni jsou dva druhy (jestli to tak muzu rict) jde o upozorneni na umrti a nebo na neco, kde jde o neprijemnosti, problemy a nebo jde o zdravi (jak to bylo posledne s moji tetou), tedy kde nejde o umrti.

    V kazdem pripade ale vzdy zavolam jmeno, o koho jde. Kdyz jde o zivot, tak zavolam vzdy nahlas a to slysi cela moje rodina a hlavne manzel, ktery spi vedle me. A kdyz nejde o zivot, tak zavolam uvnitr toho zazitku, tedy v tom videni a slysim to jen ja.

    Tohle zavolani je takova pojistka, abych to do rana nezapomela. Jinak ostatni sny, co jsou jen opravdu sny, tak si jen tezce pamatuju.

    No a vcera jsem volala jmeno moji dcery Samanty, ktera je ted v Brne a ja jsem od ni daleko.

    Videla jsem, ze se ma stat nejaky problem, ze nejaky chlapec byl polity vodou a taky jsem zacala hledat dceru a volat ji, je to misto, kde se ona ted prave uci na praxi. Okolo bylo dost lidi a nikdo neslysel, ze tu dceru volam. Byla jsem presne v tom miste, kde se ona uci a prosla i moztnosti vevnitr, kde jsem nikdy nebyla, dokazala bych to presne popsat. Okna mela bile mrize a ja jsem porad tu dceru hledala. Jsem presvedcena, ze bude mit nejaky problem. Bude to okolo vanoc, videla jsem v souvislosti s tim cukrovi. Behem par dni jedu za ni, ale nevim, jestli budu moct do toho, co se ma stat, nejak zasahnout. Ono se stat muze cokoli, hlavne aby to nebylo vazne.... ale upozorneni jsem dostala, tak me nezbyva jen na to cekat. V tomto pripade jsem si jista, ze se to stane.

    Jak muzu do toho, co se ma stat, zasahnout? Jde to vubec? Kdo o tom rozhoduje? Kdyz tyto upozorneni dostavam a jsem schopna je postrehnout, muzu JA s tim neco delat? To jsou otazky, ktere si porad kladu.

Vydáno:   15. 11. 2014

Přečetlo:  2167 čtenářů
Autor (vložil): Jelitko

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Otázka
12. 12. 2015 16:52
martuimek876
¤ missi
15. 11. 2014 13:19
Jelitko
¤ Jelitko
15. 11. 2014 12:16
missi
¤ Ahoj Jitule
15. 11. 2014 11:16
Adanom
¤ ahoj
15. 11. 2014 10:43
Jelitko
¤ Jelitko
15. 11. 2014 9:27
missi
¤ Ahoj Jelítko,
15. 11. 2014 9:20
Garfi