Vaše příběhy

- Praktická magie -

Karma jako řemen...
Poznal jsem ji, když jí bylo krásných devatenáct let. Nádherná, milá dívka. Byla radost ji vidět a s ní komunikovat.

Jásavé mládí promísené čistou krásou a láskou k životu a světu. Ale i ona měla své problémy. Přišla známost, na kterou se nezapomíná.

Ona, křehké, krásné, něžné stvoření plné poezie a touhy po lásce a svobodě. On mladý muž plný agresivity, žárlivosti a touhy ji mít a vlastnit.

Respektoval jsem její osobní svobodu a mlčel jsem. Plynuly měsíce a můj předpoklad, že zvítězí její rozvaha nad zaslepeností něčím, čemu říkala osudová láska, se dlouho nenaplňoval.

Ale po šesti sedmi měsících bylo po kráse a přitažlivosti tohoto vztahu. Hodně se trápila a přestože se o to snažila, nedařilo se jí se od něj odpoutat.

Prostě měla pocit, že když je on poblíž, není sama sebou. Jakoby ji něco svazovalo a nutilo dělat, co nechce.

Pak si přišla pro radu, co to vlastně prožívá. Říci dívce či už mladé ženě, že její milý je velmi silný a agresivní energetický vampýr, je silná káva.

A říci jí, že to, co prožívá, není láska, ale karmická závislost, to je hodně odvážné. Kupodivu to přijala a živě souhlasila s tím, že to tak skutečně podle všech příznaků, jak je uvádím, může být.

Odešla rozhodnuta, že už tohle dál nechce snášet a rozejde se s ním. Ukázalo se ale, že od rozhodnutí k činu je v tomto případě daleko. Chvíle definitivních rozchodů byly střídány chvílemi nečekaných návratů.

Nedokázala říct, čím to je. Chtěla pryč, ale stále nemohla. Pak prosila o pomoc podruhé. Byla připravena, tak říkajíc zralá. Tak jsme se mrkli do jejích minulých životů. Mlýn, patrové stavení, ona mlynářka, jakoby vypadla z oka sama sobě v této inkarnaci. Trochu starší, plnokrevná nádherná žena kolem třicítky.

On, stejně vytáhlý, nervózní, maskující svou nejistotu a žárlivý jako nyní. Nebrali se z lásky, dohromady je dali rodiče a majetek. Jakž takž to klapalo, ale nepřicházely děti.

Prý se to čekalo, on v mládí těžce prochladl a muselo se počítat s následky. A její biologické hodiny tikaly. Rozhodla se to řešit přiměřeně tehdejším poměrům.

O umělém oplodnění nemohlo být v 17. století ani řeči. Tak si vybrala jednoho z chasníků, kteří přijížděli do mlýna jen jednou do roka. Líbil se jí a oddala se mu v jediném vášnivém spojení. Odjel a plod jejich lásky spatřil světlo světa.

Byl to krásný klučina. Jak rostl, rostly i manželovy pochybnosti. Byl jiný než on, byl jiný než jeho matka. Onoho kritického dne opět onen chasník přijel do mlýna semlít obilí. Co čert nechtěl, hrající si pěti šestiletý hoch se ocitl při své hře na zápraží po boku svého biologického otce.

Strašlivý záblesk poznání projel mlynářem jako šíp. Mělo to rychlý spád. Ne, nezabil je. Jen je, ji a jejího bývalého milého, těžce zranil.

Vztek a žárlivost mají úžasnou sílu. A pak zcela zničil jejich životy. On i ona byli vyobcováni z církve a nesměli docházet do kostela. Věřící, údajně naplněni Kristovou láskou, plivali po nich nadosmrti špinavou slinou.

Nezavrhl ji zcela, pan mlynář, to ne. To by nebylo pro něj dost. Jen ona už nikdy nemohla být matkou svému dítěti. Nadosmrti sloužila v mlýně pro posměch ostatním jako služka.

V tomto životě oba dva ten minulý život prostě dohrávali. Objevili jsme v její blízkosti dokonce i onoho druhého muže z jejího pohnutého předchozího života. Tehdejší milý byl dnes kamarádem jejího přítele, se kterým měla právě teď ty potíže.

A tak pochopila i příčinu, proč ji to vždy přitahovalo k tomu druhému chlapci a proč on se jí důkladně v tomto životě stranil.

Kruté rány minulosti jsou v lidském podvědomí opravdu zapsány tučným písmem a nedají se přehlédnout. Poznání, kterého se jí dostalo, jí hodně pomohlo.

Přispěla k tomu i naše společná návštěva u karmické bytosti. Ukecali jsme ji, aby nám vydala karmický spis ke zničení. A dál to šlo jako po másle.

Dnes už jsou s bývalým mlynářem a dnešním přítelem od sebe. Minulý život byl dohrán a ona se dnes se zájmem rozhlíží, zda je na řadě další karmická partie nebo bude již mít možnost formovat dění svého života svobodně podle svých představ.

Jak to vlastně bude, to ví jen Bůh a její životní plán. Ona je šťastna, že se tahle karma rozvázala, aniž by před tím musela prožít v manželství s někým, s kým si nerozumí, třeba dvacet let.

Protože než mne přišla požádat o pomoc, vše k tomu směřovalo. Štěstí tobě, krásná vílo !

Vydáno:   23. 6. 2014

Přečetlo:  2792 čtenářů
Autor (vložil): Pavel Karpeta

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ahoj
27. 06. 2014 8:04
Jelitko
¤ Pardon, neumim psat
26. 06. 2014 14:55
Honza784512
¤ PK...
26. 06. 2014 14:54
Honza784512
¤ veru veru
26. 06. 2014 12:39
LubinkaG.
¤ Pro Pavla Karpeta
24. 06. 2014 14:12
Zbyněk P.
¤ :-)
24. 06. 2014 10:39
missi
¤ :-)
24. 06. 2014 10:39
missi
¤ Pavle
24. 06. 2014 8:54
iveta
¤ pro všechny přispěvatele
24. 06. 2014 7:39
Pavel Karpeta
¤ návštěva
23. 06. 2014 22:28
Přemek.Slavík
¤ fiero
23. 06. 2014 22:23
Bigbiz
¤ :)
23. 06. 2014 20:45
fiero
¤ Hezké,
23. 06. 2014 17:01
Grush
¤ :)
23. 06. 2014 9:28
Adanom