Vaše příběhy

- Sny a realita -

Fotky z náhrobku
    Když mi bylo 10 let, zemřel jeden člověk, který pro mě hodně znamenal. Nebyla jsem mu tenkrát ani na pohřbu. Mnohokrát jsem chtěla navštívit jeho hrob, ale byl pohřbený ve své rodné vesnici, kde jsem nikdy nebyla, asi 15 km od města, kde jsem bydlela. A sama jsem si netroufala tam jet. Častokrát jsem na ten hřbitov myslela, představovala jsem si jeho hrob, jak asi vypadá.

    Odvážila jsem se asi tak ve svých 16-17 letech. Noc před tím, než jsem tam jela se mi zdál sen, ve kterém jsem si prohlížela album s fotkama obličejů různých lidí. Bylo to v úplné tmě, i stránky toho alba byly černé. Až jsem došla ke stránce, kde byly 3 fotografie a na jedné z nich jsem uviděla jeho, vím, že to byl on. Ta fotka byla černobílá v malém oválném rámečku a lehce zarosená. Hodně mě zarazilo to jak vypadal, protože jsem jeho podobu už zapoměla, kdybych nějakým způsobem nevěděla, že to je on, tak bych ho vůbec nepoznala. Pak jsem si zapamatovala i fotky ostatních dvou lidí ze stejné stránky.

    Když jsem pak přišla na ten hřbitov a podle jména našla jeho hrob, první ze všeho mě zaskočila jeho fotka, myslela jsem nejdřív, že to vůbec není on. A pak mi došlo, že to je ta stejná fotka ve stejném rámečku, kterou jsem viděla ve snu. Byla černobílá, lehce zarosená, v oválném rámečku, i velikost souhlasila. A jeho rodiče na fotkách jsem taky poznala, protože jsem je už viděla ve snu na té stejné stránce v albu. Byl to pro mě docela šok až se mi udělalo špatně. Nepamatuju si už fotky obličejů na ostatních stránkách toho alba, ale je možné že to byly fotky z ostatních náhrobků.

    Často si teď lámu hlavu nad tím, jak je možné že se tohle stalo. A profil jsem si tady založila právě kvůli tomu, abych se vás na to mohla zeptat. Věřím na astrální cestování, ikdyž nevěřím tomu, že se dá běžně prožít ve snu. Myslíte, že je možné, že jsem tu noc před tím astrálně cestovala na ten hřbitov, viděla ty fotky a zapamatovala si je? Nebo jsem v tom snu nějak mohla vidět do budoucnosti? Děkuju za přečtení a případné vysvětlení.

Vydáno:   31. 12. 2012

Přečetlo:  1944 čtenářů
Autor (vložil): Odra

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Odra
4. 01. 2013 14:50
Adanom
¤ ...
1. 01. 2013 13:41
lup
¤ ...
31. 12. 2012 15:33
Jelitko
¤ re:
31. 12. 2012 11:11
Jarda