Vaše příběhy

- Něčí přítomnost -

Pomocnice - pokračování
    Minulý týden jsem se setkala s neteří, bydlí asi 160 km daleko ode mě a mám tu pro vás pokračování příběhu Pomocnice. Neteř se zcela sama rozpovídala, co se od té „holčičky, ducha“ dověděla. A rozpovídala se nejenom o tom. To ale až v dalším příběhu.

    „Ta holka, teto, co za mnou chodí, tak ta nebyla sama, měla ještě sestřičku. Byla z dvojčat.

    Ona se jmenuje Terezka a sestřička Eliška. Eliška zemřela 2 hodiny po porodu, protože nemohla dýchat a Terezka zahynula při autonehodě.

    Jejich maminka má zlomenou ruku a nohu. Auto řídila maminka. Tatínek byl v práci. Stalo se to v dubnu. Mamince je pořád špatně, pořád pláče a blinká. Terezka ji už našla.“ Zde neteř o tom, co se stalo a jak je mamince, mluvila v přítomném čase, jak jí to Terezka říkala. Já sama si však myslím, že se ta událost stala už někdy dříve, ne v letošním roce. Ale těžko říci.

    Dále mi neteř říkala že za ní chodí i někdy večer domů, tak v osm hodin. „Když za mnou nedávno zase přišla, tak jsem se zeptala své sestřičky“ (2,5 let) : „Denisko, vidís tady taky nějakou holčičku?“ A ona mi odpověděla: „ Tamhle je, vedle tebe.“

Vydáno:   21. 8. 2012

Přečetlo:  2308 čtenářů
Autor (vložil): Axy

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Axy
24. 08. 2012 10:13
Dana P.
¤ Perchta
21. 08. 2012 19:46
lup
¤ Neteř je
21. 08. 2012 18:42
Perchta