Vaše příběhy

- Praktická magie -

Nespavost a babské rady
    Nespavost (imsomnia) má monoho příčin, proto je nutné přemýšlet nad jejím průběhem, příčinou vzniku i délkou trvání.... Některé nespavosti jsou sekundárním znakem psychiatrické či neurologické diagnózy, jiné postihnou člověka jako blesk z nebe a stávají se samy o sobě problémem, protože dotyčný nejen, že je nevyspal a celkově trpí spánkovou deprivací, ale navíc se BOJÍ, že se zase nevyspí a strach je jeden z nejvíce psychicky oslabujících faktorů. Je silným zdrojem negativní energie a černých ulpívajících myšlenek, které, jak známo se rády realizují...

    "Babské rady", které zde sepíši, jsou určeny zejména lidem, kteří musí být v práci v úzkém kontaktu s dalšími - cizími - lidmi a nemohou se mu vyhnout. Jedná se zejména o zdravotnický personál, policisty, hasiče, prodavače, vychovatele, učitele, servírky, pečovatele, řidiče, bankovní úředníky atp., prostě ty všechny, kteří si nemohou svobodně vybrat, koho si připustí do své sociální zóny (či ještě blíže intimní zóny), musí být empatičtí a komunikativní. Protože pokud jste empatičtí, jste lidem otevření, naklonění a naladěni na stejnou vlnu, stává se z vás tedy velmi jednoduchá obět´pro každého, komu se zalíbíte jako zdroj životní síly a energie. Takto postižení lidé jsou přes den velice unaveni, nepomáhá žádný doping, postupem času ztrácí schopnost soustředění, jsou podráždění, celkově oslabeni (imunita, trpí opary, vyrážkami apod.), večer špatně usínají, spánek je nekvalitní, povrchní, často se budí v určitou hodinu (velmi často v 23 a 03) a trvá dlouho než znova usnou, trápí je živé a velmi děsivé sny...

Rady pro toho, kdo se v popisu poznal:

    1) Jakmile je Vám někdo nepříjemný, nedívejte se mu dlouho do očí, koukejte skrz něj a představte si mezi vámi dvěma zrcadlo, ve kterém dotyčná osoba může vidět jen sebe. Nepříjmejte dárky od lidí, které neznáte, dávejte si pozor na osobní věci, (propisky, sponky, hřebeny, gumičky do vlasů) chtějte je vracet, poznámky, at´si lidi píší sami, rukopis je velmi intimní informace!!, při podání ruky si představte, že máte na ruce rukavici.

    2) Pro klidný spánek: vezměte 4 malé BÍLÉ! svíčky (malé proto, aby hořely jen pár hodin a ne dnů) a do každé udělejte 7 křížků. Ne nožem ani jehlou!, nejlépe třískou z bezu, stačí i párátko. Svíčky zapalte a nad každou zvlášť proneste:

     "Až dohoří tato svíce,
    zlo nevkročí sem více,
     pod střechu se vrátí klid,
    zdravou duši budem mít."


    Je dobré, abyste se u toho dívali do plamene a měli ruce sepjaté, prsty, hlavně ukazováky, namířené do středu plamene. Každou svíčku vezměte, postavte do rohu místnosti, udělejte kolem ní kolečko ze soli a nechte ji celou dohořet, nesmíte ji sfouknout dřív.

    2) Odneste zrcadla z ložnice. Pokud ho tam musíte nechat, udělejte před ním čáru ze soli a natočte ho tak, abyste v něm spící nebyli vidět.

    3) Nespěte v červeném pyžamu, sundávejte šperky s červeným kamenem.

    4) Do plátěného pytlíčku dejte tyto sušené byliny: 3 díly (lžičky) kopřivy, 3 díly anděliky, 3 díly bezu a 2 díly divizny a routy. Pytlíček zavažte a dejte pod polštář.

    5) Vezměte 4 křišťály a dejte je na 2-3 hodiny do slané vody. Pak každý z nich dejte do rohu své postele. Až se uložíte ke spánku, představte si, že se nad vámi vytvořila ochranná kopule s počátky v těchto krystalech.

    6) Na okno si kupte myrtu v květináči.

Před spaním si můžete dát sklenku bílého vína, dále vyzkoušejte odvar z chmele či kořene kozliku lékařského, koupel z borové kůry atp.
-------------------------------------------------------

    Vyzkoušejte a uvidíte, mě to pomohlo, občas se mi něco děsivého zdá, ale vyspím se normálně...

Dobrou noc:).

Vydáno:   14. 2. 2012

Přečetlo:  2811 čtenářů
Autor (vložil): Perchta

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ první
31. 05. 2013 13:20
Andílková
¤ Ad Dana
16. 02. 2012 14:26
Perchta
¤ -
15. 02. 2012 19:59
Danka
¤ ono to bude
15. 02. 2012 15:03
Dana P.
¤ díky za tip,
15. 02. 2012 14:26
Perchta
¤ jsou to
15. 02. 2012 13:10
Dana P.