Vaše příběhy

- Zvláštní schopnosti -

Nevím, co to může být
    Zdravím čtenáře Esoterikwebu, je mi 18 let a bydlím na Šumavě. Konečně jsem se rozhodl napsat mé příběhy, je jich několik. Co si budete myslet je to na vás, ale buďto je všechno jenom náhoda, nebo něco nevysvětlitelného..

    1. Všechno to začalo přibližně před pěti lety, kdy jsme jezdili s dědou a sousedem na rehabilitace. Bylo to v zimě, vyjeli jsme od baráku. Asi devět kilometrů za Kašperkama jsem zavřel oči a viděl jsem naše auto, jako kdyby dostalo smyk. (Viděl - to se tak nedá říct, ale zavřel jsem oči a hned mě napadlo v duchu, že možná dostaneme smyk). Sotva jsem je otevřel a děda na všechny zařval: chyťte se něčeho a už jsme klouzali po silnici. Naštěstí se nikomu nic nestalo, ale jenom auto to schytalo.

    2. Toto se stalo asi o rok později, jel jsem k doktorce s tetou a babičkou. Cesta k doktorce byla dobrá, ale naopak když jsme jeli domů, tak jsem si zase vzpomněl na to, co se nám stalo tenkrát v zimě. Jako kdybych měl vidinu nebo něco takového, že už tam nebyla dlouho žádná dopravní nehoda. Ale co jsem nečekal, normálně tam byla bouračka, byl to chlap z Kašperek, který jezdil za volantem namol..

    3. Toto se stalo mé mamce. Když mělo být tsunami (v Indonesii) v roce 2004, tak se mamce zdál na vánoce sen, kde viděla velké vlny. Všem to řekla, ale nikdo z nás nečekal, že se to stane zrovna 26. prosince. Když se to mamka dozvěděla, nechtěla tomu vůbec věřit.

    Když jedu se strejdou do práce po úzké silnici, tak je to jedno a to samé, jenom si vzpomenu, že už nejelo po té cestě hodně dlouho auto, tak se vřítí někdo, kdo jede jako dobytek. Nikdy jsem to nikomu neřekl, že docela dobře odhaduju. Zkoušel jsem vykládat karty a docela se mi to dařilo. Babička říkala, že měla mamku čarodějku a kartářku, takže nevím. A omlouvám se za chyby, které jsem udělal, jsem dyslektik.

Vydáno:   6. 9. 2011

Přečetlo:  2489 čtenářů
Autor (vložil): Leodhen

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ -:)
2. 10. 2011 10:17
Maruskamahony
¤ s
12. 09. 2011 21:17
Leodhen
¤ re:
12. 09. 2011 13:43
Jarda
¤ dave
9. 09. 2011 16:26
dave2012
¤ tak jo
9. 09. 2011 12:36
Jelitko