Vaše příběhy

- Praktická magie -

Nevydařené kouzlo nebo Brána do pekel 4?
Zdravím,

    asi před 3mi nebo 4mi dny jsem se pokoušel o rituál, jak uvidět své minulé životy v zrcadle. Šlo o to, že se upřeně díváte do zrcadla na místo vašeho třetího oka a soustředíte se. Díváte se jen na to místo. Měly by se vám vyjevit minulé životy.

    Zkusil jsem to v koupelně se zrcadly na skříňce. Skříňka má 3 dvířka a na každé je malé zrcadlo, takže v zorném poli jsou všechny 3. Soustředil jsem se na to prostřední, do kterého se vlezla moje hlava s částí hrudníku a ramen. Byla už noc asi 23:00 nebo 0:00, nejsem si jistý, takže jsem měl rozsvíceno koupelnové světlo.

    Ze začátku se mi jen divně měnila tvář a bylo obtížné udržet oči na jednom místě, takže chvílemi těkaly po zrcadle. Taky jsem začínal cítit, jak se mi zvedají chloupky na těle. Potom se to začalo zhoršovat. Už nebylo zalité mlhou jen zrcadlo, ale zalilo se mi celé vidění. Všechny chlupy jsem měl naježené, srdce mi tlouklo nehorázně rychle, zmocňovala se mě slabost a zřetelně jsem viděl jenom měnící se tváře v zrcadle, které mi často nebyly vůbec podobné a dokonce některé byly i jiné národnosti (např. čínské nebo podobné). Mezi tím se mi ale úplně ostře, jak to jen jde, ukázala snad moje tvář, nebo jí velmi podobná s děsivým pekelným úsměvem, která na mě působila hodně děsivě, ale přitom ta čínská nebo tak nějak na mě působila uklidňujícím dojmem. Byl jsem podivně vyčerpaný, tak jsem toho nechal. Notnou chvíli trvalo, než jsem zase viděl normálně. Vyčerpaný a poněkud mimo jsem šel spát. Čekal jsem, že budu mít zlé sny, ale měl jsem jen nějaké živé sny, ale nevzpomínám si, že by byly děsivé...

    Nevíte někdo, co to bylo? Moc jsem to nepochopil a přešel bych to jako věc, která se prostě stala, kdyby se mi do tří dnů na rtu neobjevily bolestivé malé boláčky, které nápadně připomínají pěticípou hvězdu. To už mi připadá docela víc než jen náhoda...

    Chtěl jsem se vás tedy zeptat na názor, co se doopravdy stalo a přitom jsem narazil na články: Brána do pekel, tak mě napadlo, jestli to nemá nějakou spojitost. Ale nepoužíval jsem žádnou svíčku.

Díky za vaše názory.

Vydáno:   18. 7. 2011

Přečetlo:  3967 čtenářů
Autor (vložil): Drany

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Zrcadla
13. 09. 2011 20:38
Eneazael
¤ -:)
26. 07. 2011 23:48
Maruskamahony
¤ Jarda
25. 07. 2011 20:18
prokopios
¤ re:
24. 07. 2011 12:20
Jarda
¤ re:
24. 07. 2011 12:19
Jarda
¤ Zrak
18. 07. 2011 16:55
Andre