Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Plazmová koule
    Můj příběh začal velice nevinně. Chodívala jsem ráda do esoterické prodejny, kde jsem násávala atmosféru a vůni různých tyčinek. Paní vedoucí byla moje známá a tak jsem si vždy odnášela příjemný pocit a hřejivé teplo u srdíčka.

    Jednoho dne se stalo něco velmi zvláštního, prohlížela jsem si ve zmíněné prodejně i obrazy od různých autorů. Zaujaly mě tam dva obrázky od stejného autora, nemohla jsem od nich odtrhnout oči, ale velmi dobře jsem si byla vědoma své finanční situace a věděla jsem, že bych si je nemohla dovolit koupit. Proto jsem od obrázků odešla s pocitem, že mi nejsou souzeny, ale opak se ukázal být pravdou. Když jsem platila malou částku za tyčinky ( alespoň malá radost ) najednou jsem si všimla, že tam paní Jana přibaluje i ty dva zmíněné obrázky. Řekla mně, že si všimla s jakým zalíbením jsem si ty obrázky prohlížela a rozhodla se mě jimi obdarovat. Měla jsem nesmírnou radost a zmocnil se mě pocit velkého obdivu k této ženě. Přišla jsem domů a obrazy získaly své čestné místo, dokonce jsem je i pojmenovala - totem lásky, pyramida. Ráda a často jsem se na ně dívala a s láskou vzpomínala na paní Janu. Po určité době jsem si všimla, že jsem přestávala vnímat obsah filmu, ale stále více byla moje pozornost přitahována k těmto obrázkům. A nebyla jsem sama. Téměř každá návštěva se pozastavila nad tím, že ty obrázky něco vyzařují.

    Začala jsem se cítit divně, ale nedokázala jsem je jednoduše sundat, byl to přece dárek. Nakonec jsem zvolila kompromis a původní obrázky překryla zátiším z kalendáře. Nějakou dobu se nic nedělo, nepříjemné pocity byly částečně oslabeny až jednou zazvonil zvonek a na návštěvu přišla bývalá spolužačka i s dětmi. Nikdy předtím u mě nebyla. Děti si odešly hrát s mými dětmi do vedlejší místnosti a my se posadily v místnosti, kde kromě jiného visely již zmíněné obrázky. Spolužačka je velmi senzitivní a náhle uprostřed věty mně říká: "Máš tady nějakou silnou negativní energii." Začala jsem tušit, která bije. Nakonec klouzala pohledem po předmětech v místnosti a neomylně se zastavila u obrázků a zeptala se mě, odkud je mám a zda je to původní obrázek. Pravdivě jsem jí vylíčila osud těchto obrázků a ona mě požádala, abych odstranila ta zátiší a ukázala jí ty originály. To, co následovalo po odstranění zátiší, nám naprosto vzalo dech. Obě jsem na vlastní oči viděly, jak se z obrázků vyvalila obrovská průhledná plazmová koule, která mě celou obklopila, dostala jsem velký strach a okamžitě jsem obrázky sundala ze zdi a spálila je. Pak jsem strávila nějakou dobu ve sprše a smývala ze sebe to něco.

    Dodnes mně není jasné, co to vůbec bylo. Jediné, co mě uklidňovalo, že u toho nebyly děti, které při hře vůbec neměly tušení, co se odehrálo ve vedlejší místnosti.

Vydáno:   17. 5. 2011

Přečetlo:  2338 čtenářů
Autor (vložil): monkasi

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤
10. 02. 2012 14:20
isilme
¤
16. 01. 2012 11:37
Gretchen
¤ Proč?
18. 06. 2011 14:05
Oxide
¤ .
29. 05. 2011 16:01
x-man
¤ autor obrázků
19. 05. 2011 23:47
monkasi
¤ autor
19. 05. 2011 19:37
prokopios
¤
19. 05. 2011 14:53
Dolkar
¤ spálené obrázky
18. 05. 2011 22:39
monkasi
¤ obrázky
18. 05. 2011 22:03
prokopios