Vaše příběhy

- Něčí přítomnost -

Zámek Příchovice a jeho okolí..
Ahoj,
    je mi 16 let a doufám, že to vůči mému věku nebudete brát jako nějaký výmysl a omluvíte drobné pravopisné chybky :) Budu ráda za jakékoliv komentáře! Když jsem přemýšlela, jestli i mě se stalo něco zvlášního, na pár nepříjemných věcí jsem přišla, napíšu vám je ve více článcích
;)

    Když jsem byla menší (cca 6let), jeli jsme s rodinou v létě o prázdninách přespávat do zámku Příchovice, ten byl v té době dá se říct vyprázdněný, jen spousty volných pokojů.

    Vybrali jsme si pokoj v přízemí, aby jsme měli všechno blízko. Během dne jsem se rozhodla, že se tam porozhlídnu, takže jsem si tajně bloumala po zámku celá nadšená, co objevím, ale nikde nic, až jsem došla k pokoji s menším schodištěm a "ovanulo" mě hrozně napětí a pocit úzkosti, něco mi říkalo, ať rychle zmizím, nebo se stane něco zlého.. Je jasné, že jsem okamžitě odtamtud utekla.. Ten samý pocit jsem měla v takové provizorní umývárně.. ten divný pocit si pamatuji dodnes.

    Ještě ten den jsme vyrazili se projet na kolech a já jako začátečník jela trošku vzadu a najednou mě popadl pocit, jako bych někomu nebo něčemu musela ujet, jako by bylo něco zlého za mnou... tyto divné pocity mě provázely první 2 dny a jako dítě jsem to nechtěla nikomu říkat, protože by mi samozřejmě asi nikdo ani nevěřil.

    Už nevím jaký to byl den, ale jednou v noci mě probudily hrozné rány na schodech, i má mamka byla vzhůru a jen zděšeně poslouchala. Nebylo to obyčejné praskání starých hradů a zámků, bylo to až děsivé bušení na podlahu schodů. Po chvíli to ustalo a otec se s bratrem vydal porozhlídnout po budově, nikoho ani nic nenašli.. Poté už se nic takového naštěstí neopakovalo.

Vydáno:   21. 11. 2010

Přečetlo:  2404 čtenářů
Autor (vložil): Kaittlyn

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)