Vaše příběhy

- Sny a realita -

Sen o rakvi
    V životě se mi stalo už mnoho věcí, některé z nich jsem ještě nikomu neřekl. Jeden zážitek byl tak neskutečný, že mi ho ani na tomto webu nezveřejnili.

    Další "věc" se mi stala v noci mezi 17.11. a 18.11. Šel jsem si lehnout pozdě v noci, skoro každý se občas "zapomene" u PC. Zdál se mi sen, který byl až podivně skutečný.

    V tom snu jsem se probudil a okolo mě byla jen tma, cítil jsem něco jako zatuchlinu a pach, který zůstane, když zhasnete svíčku. Všechno bylo reálné, zápach i pocity. Sahal jsem okolo sebe a rukama se dotýkal jen dřeva. Napadlo mě, že ležím v rakvi...

    Hned jak mi to proletělo hlavou jsem se probudil. Ležel jsem na posteli stejně jako leží neboštík v rakvi, rovně jako svíčka, ruce podél těla a hlavu uprostřed polštáře. Pořád jsem ale cítil podivnou úzkost, dokonce i pach zatuchliny a svíček. Vstal jsem z postele a chodil po místnosti. Uklidnil jsem se a šel si opět lehnout. Pach jsem ale ucítil znovu. Znovu jsem vstal a zbytek noci prospal na zemi. Ráno jsem vstal a všechno bylo v klidu, až ve chvíli, kdy jsem si šel lehnout na postel s úmyslem si něco přečíst. Pach se ale vrátil hned jak jsem si lehnul.

Vydáno:   18. 11. 2009

Přečetlo:  2237 čtenářů
Autor (vložil): Lycaon

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ..
29. 11. 2009 11:07
deftones
¤ Pro Lycaon
18. 11. 2009 17:53
Zbyněk P
¤ .
18. 11. 2009 13:30
svetlovdusi.cz