Vaše příběhy

- Kontakt se zemřelými -

Krásná žena
    Muj nejintenzivnejsi zazitek se stal roku 2004 na skolni praxi v Recku. Bydlela jsem na pokoji jeste se trema slecnama, nakonec jsem za to byla neskonale vdecna!

    Jednou takhle vecer po praci jsm sla spat, jako kazdy jiny vecer, kdyz se neslo parit. Hned jsem usnula jako nemluvne. V noci me vsak cosi probudilo. Jakoby mi nekdo stahoval z rohu postele prikryvku, jakoby od nohou. Tak jsem si ji stahla zpet. Ale opakovalo se to. Tak jsem se nadzvedla, jestli se prikryvka treba jen o neco nezasekla. No, nezasekla. Najednou kdosi polozil ruku na postel, pak druhou az se vynorila cela postava. Byla to zena, tak 25 let, dlouhe plave vlasy, bleda s kruhy pod ocima, ze by se na nich dalo houpat. Oblecena do jakesi svetle pytloviny. V ocich jsem nedokazala precist, zda chce ode me pomoct nebo zda mi chce ublizit. Spis jsem z ni ale citila negativitu, bala jsem se.

    Chvili se na me jen tak koukala, stejne tak ja na ni. A pak vlezla na postel a pomalu se ke me po ctyrech priblizovala. Cim byla bliz, tim vic jsem se odtahovala az jsem byla nacpana v rohu postele na zdi. Nemohla jsem nic, az kdyz byla u me tak blizko, ze by do me snad mohla i vlezt, prekonala jsem to a zacala volat o pomoc.

    Vzbudila jsem holky a vic nic si nepamatuju. Jen jsem byla v soku jeste par dni. Ale podle vypraveni holek, jsem pry po rozsviceni svetla byla nacpana v rohu postele, uslzena, vydesena, bleda jako smrt, kruhy pod ocima a kyvala jsem se zpredu dozadu jako blazen. Nicmene o te zene jsem nic nezjistila, ani o miste kde dnes stoji hotel. Dokonce ani od tamnich obyvatel.. asi se nikdy nedozvim, co po mne chtela.

    Tohle sice byl nejvetsi zazitek, ale rozhodne ne jediny. Senzibilitu mame v rodine, jen u me jakoby se to znasobilo. At uz jde o telepatii u velice blizkch lidi, predtuchy nebo navstevy duchu...

Vydáno:   12. 10. 2009

Přečetlo:  5335 čtenářů
Autor (vložil): Pája

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Pro Pája
28. 07. 2010 0:26
Janator
¤ for Janator
7. 03. 2010 10:39
Pája
¤ RE:
16. 01. 2010 21:12
Janator
¤ Jestli se Ti to nezdálo
19. 10. 2009 20:59
Steigerwp