Vaše příběhy

- Kontakt se zemřelými -

Duha na rozloučenou
Vážení,

dovolte mě, abych také přispěla do sbírky vašich velice zajímavých příběhů.
I když mě osobně se v životě již přihodilo několik "záhadných" věcí, přesto na posmrtný život, setkání se zemřelými atd. pevně nevěřím.
Příběh, který Vám napíšu se tedy nestal mě, ale mistrové, která měla dohled nad naší třídou na odborném učilišti, kde jsem studovala.

Vyprávěla nám, že jí zhruba před deseti lety umřel tatínek. Již předtím, nevím z jakého důvodu se s tatínkem ( protože k němu měla velice blízký vztah ) domluvili, že kdyby se s jedním z nich něco stalo, tak že si dají znamení, aby zjistili, jestli se i po smrti mohu spojit. Když tatínek náhle vážně onemocněl, přál si být spopelněn.

Se smrtí tatínka se paní mistrová nemohla dlouho smířit a tak měla urnu i s tatínkovým popelem doma a myslela na to, jestli jí tatínek dá nějaké znamení tak, jak se domluvili.

Krátce po pohřbu v krásném letním dnu, kdy na obloze nebyl ani mráček najednou slyšela nějaké ťukání, které jako by vycházelo ze sklepa a stále se stupňovalo. Nevím proč, ale najednou si prý uvědomila, jestli to není ono znamení, na kterém se domluvili, vyběhla ven a přímo nad jejich byla nádherná duha. Paní mistrová byla přesvědčena, že se s ní tatínek přišel rozloučit. Hned druhý den s vědomím, že je jí tatínek na blízku urnu odnesla na hřbitov.

Musím říct, že když nám tenhle příběh vyprávěla, nechtěla jsem tomu uvěřit.

Vydáno:   15. 5. 2009

Přečetlo:  2372 čtenářů
Autor (vložil): LenkaJirku

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ reakce na reakci reakce
19. 05. 2009 15:28
ewis
¤ nieje to presne...
16. 05. 2009 10:24
daana
¤ reakce na reakci
15. 05. 2009 16:32
Alef
¤ reakce
15. 05. 2009 12:33
vladimír