Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

V ulici se něco děje
Nedávno jsem psala o svém zážitku ze setkání s postavou, která záhadně zmizela. Obávám se, že v naší ulici se skutečně děje něco přinejmenším podivného, protože hned několik dní na to se mi stala další podivná věc...

Pravidelně si chodím zapálit cigaretu večer před dům, protože doma nekouříme. Ideálně ještě přizvu kamarádku na virtuální cigaretku alespoň po telefonu.
Včera jsme jako obvykle něco rozebíraly po telefonu, já stála na ulici před domem a tiše sněžilo. Najednou mě zaujala záře nad horizontem, kterou jsem v podobných místech nikdy nepozorovala. Žádné větší město ani továrna tím směrem není. Nijak jsem to neřešila, zkrátka jsem to přisuzovala požáru, nebo nějakému ohňostroji v dálce. V periferním vidění jsem v tu chvíli zahlédla něco, co připomínalo rychle letící stín. To mě natolik zaujalo, že jsem se podívalo přímo oním směrem. V kuželu světla z lampy pouličního osvětlení jsem to uviděla. Podlouhlý, ostrý stín poměrně rychle přeletěl nad zasněženou, osvětlenou silnicí... Připadalo mi to trochu jako rejnok, nebo zkrátka stín hodně velkého ptáka (upřímě řečeno si ale natolik velikého ptáka v našich končinách nedovedu představit...) V tu chvíli to byl druhý stín v pořadí - ten první zmizel velmi rychle.
Pochopitelně mě to trochu zarazilo v hovoru a začaly jsme okamžitě s kamarádkou řešit, jakému přirozenému úkazu by se to dalo přičíst. Na nic jsme nepřišly...

Jenom podotýkám, že bydlím v satelitu za vesnicí a z vchodových dveří se dívám přímo na hřbitov. Skutečně nevím, co si mám o celé věci myslet. Máte někdo podobnou zkušenost?

Vydáno:   24. 2. 2009

Přečetlo:  2068 čtenářů
Autor (vložil): Syraell

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ hey
21. 04. 2009 20:47
zugda
¤ Re Vanilka
11. 03. 2009 1:58
Syraell
¤ motýlí mu????
10. 03. 2009 15:50
Vanilka
¤ Motýlí mu?
27. 02. 2009 1:53
Syraell
¤ ????
26. 02. 2009 18:47
Kelly