Vaše příběhy

- Zvláštní schopnosti -

Že by element energie?
Zdravím vás. Mám tady něco zvláštního, tak jestli byste mi nemohli poradit.

Asi před rokem jsem zkoušel podle návodu na internetu telekinezi - začalo mě to nudit a tak jsem přestal. Někdy mezi tímto dnem a minulým rokem jsem začal při zvedání ruky a dvou vteřinové koncentace způsobit brnění dlaně. Stačí mi jen 2 vteřiny a už umím způsobit brnění. Někdy si začínám myslet, že to brnění dlaní je způsobeno tím, že něco ve mě přemněňuje na elektřinu.

Později jsem si našel v našem městě kámošku a dělali jsme blbůstky (sice je to vedlejší, ale teď to bude zajímavé). Před jejím panelákem bylo zábradlí, pevné a dost dlouhé a tak jsme soupeřili, kdo z nás dojde po tom zábradlí dál. Když má kamarádka vstoupila na zábradlí a šla po něm asi tak do půlky, tak mě napadlo (jsem asi egoistickej) použít na ni můj druh brnění v rukou a snažil jsem se s ní pohybovat jako s mou dlaní, aby z toho zábradlí spadla (nemusíte se bát, bylo půl metrů nad zemí a nebylo to někde u propadliny, pouze na trávníku). Má kamarádka se začala hýbat jako má dlaň a stalo se to už vícekrát.
Také se mi stalo, že jsem se snažil probíjet mou energii přes kov, např.: Má kamarádka šla k sobě domů, protože byla už zima, sedl jsem si na zábradlí a snažil jsem se dostat do něj energii v mých daní, když se vrátila (moje kámoška) a sedla si, tak vykřikla ,,Auuu´´. Zeptal jsem se co se stalo a odpověděla mi, že do ní prošla elektřina (a probíjení někde v půdě, kde bylo zasunuto zábradlí nebylo, jinak bych to ucítil také).

Prosím, napište mi vaše odpovědi, co, nebo čím je toto způsobeno.

Předem děkuji.

Vydáno:   25. 12. 2008

Přečetlo:  2605 čtenářů
Autor (vložil): Antaury

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ uu
26. 06. 2009 22:02
vondrs999