Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Příliš náhod najednou
Delší dobu se mě zmocňuje velice intenzivní pocit, že mě kdosi sleduje. Zřejmě i z toho důvodu jsem začala vyhledávat informace o podobných fenoménech a narazila na tuto stránku. Ačkoliv jsem poměrně dost senzitivní a celý život jsem zvyklá spoléhat na svojí intuici, začínám být dost nervózní z věcí, které se kolem mě dějí. Podotýkám, že jsem na mateřské dovolené, ale založila jsem mateřské centrum, takže na nějakou nudu a bezcílné pozorování se nemám rozhodně čas.

Ty události si ale sami říkají o mou pozornost, mnohdy dost intenzivně. Mimojiné jsem měla před několika měsíci, kdy bylo mému synovi asi 9 měsíců několik dní hrozivé vize toho, že padá z našich strmých schodů. Ta vidina byla příšerně realistická a vracela se mi několikrát denně. Pro každou mámu musí být podobná představa dost trýznivá, i já jsem to neprožívala moc dobře...
Manžel se vracívá večer z práce a přebírá ratolest, jdou se koupat a ukládat. Obvykle v tuhle dobu odpadám u televize a relaxuji. V jednom dni jsem ale měla intenzivní nutkání jít i přes dost značnou únavou kluky omrknout.
Na schodech máme uzavíratelné zábrany a když jsem na vrcholu schodů našla jednu z nich otevřenou, krve by se ve mě nedořezal. Junior se právě v tu chvíli vrhal ke schodům, byl od nich pár centimetrů. Manžel spokojeně seděl ve vedlejší místnosti u počítače v domění, že zábranu zavřel. Skočila jsem po synovi doslova v hodině dvanácté. Od té doby vize se schody přestaly.
Řekla jsem si, že zkrátka mám nějaký dar předtuchy a víceméně jsem za něj ráda - zabránila jsem díky němu nejhoršímu.

V horizontu několika posledních dní se ale kolem mě dějí přinejmenším zvláštní věci, které už tak pozitivně nevnímám.

V tomto týdnu jsem našla rozlomenou vysokou lampu v obýváku, která je vyztužená kovovou tyčí. V noci v autě mě cosi několikrát pohladilo po temeni hlavy - větrák byl vypnutý, seděla jsem v něm sama. Střechu dětského pískoviště, která jde velice ztuha posunout jsem našla ráno spuštěnou. Jediný kus prádla jsem vytáhla z pračky jakoby pocákaný tuží a to jenom na rukávech, přičemž podotýkám, že se pralo pouze s bílým prádlem. Syn se začal v noci opakovaně budit, je dost neklidný a v noci se v domě ozývají zvláštní rány.

Pochopitelně že všechno by se dalo racionálně vysvětlit - prádlem počínaje, zvuky konče. Nemám z toho ale zkrátka vůbec dobrý pocit... Máte někdo podobné zkušenosti? Moc děkuji a doufám, že je to jenom moje paranoia:-)

Vydáno:   19. 10. 2008

Přečetlo:  2412 čtenářů
Autor (vložil): Syraell

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ...
29. 10. 2008 13:46
_Jane_
¤ mo?ná poltergeist
19. 10. 2008 21:12
Sroty