Vaše příběhy

- Něčí přítomnost -

Nepříjemný pocit a divné věci
Už od malička se mi dějí divné věci. Vždycky jsem měla a mám pocit, že je se mnou ještě někdo a každou chvíli se otáčím za sebe. At už jsem doma sama a nebo venku s přáteli. Někdy je to opravdu hodně nepříjemný a ten pocit mi nahání strach.

Když mi bylo asi 10let, každý večer před spaním, přibližně ve stejnou dobu, jsem venku viděla něco jako blesk, který ozáří celou místnost. Ale bylo to zelený a nikdo jinej kromě mě to neviděl. Vždycky to během asi půl hodiny bliklo 3x a potom jsem usnula. Jednou jsem také šla do kuchyně a viděla jsem, jak táta zašel do špajzu. V tu chvíli bych odpřísáhla, že jsem ho viděla. Když jsem tam ale přišla, nikdo tam nebyl.
Potom se dlouho nic nedělo, až teď poslední dva roky, kdy bydlíme v takovým velkým domě, který vypadá opravdu strašidelně. Dřív v něm byl prý sklad rakví a naproti nám je pohřební služba.
Často jsem slyšela dupání na půdě přímo nad mojí postelí, přestože tam nikdo nebyl. Nikdy jsem nad tím moc nepřemýšlela, ovšem od té doby se těch věcí děje daleko víc.
Asi před rokem a půl nám umřel pes. Měsíc nebo dva na to jsem byla večer doma sama a na ten večer jen tak nezapomenu. Slyšela jsem zase to dupání na půdě, kroky na schodech, slyšela jsem, jak závěs, který máme ve špajzu (je z takovýho toho materiálu jako závěsy ve sprchách a rozdělený na proužky) se začal houpat, jako kdyby odněkud foukalo, ale všude bylo zavřeno. Snažila jsem se zachovat klid, ale jen co jsem si sedla k PC, slyšela jsem u mě v pokoji kroky, jako od psa. V pokoji mám lino, takže to znělo, jako když ty drápy psa jdou po tom lině a furt se to blížilo ke mně. Asi dva metry přede mnou to přestalo a za chvíli se vrátili rodiče... Po tomhle zážitku mám daleko častěji ten pocit, že u mě někdo je.
Často se mi zdá, že zahlídnu nějakej stín v zrcadle nebo za dveřma. Když jsem doma sama, mám strach, že se přede mnou objeví velký černý pes a sny se mi zdají jednou za měsíc, nebo dva o vlcích. Vždycky se snažím před nimi utéct v tom snu.
Jednou se mi z ničeho nic zapnul PC, o pár měsíců později zhaslo světlo a když jsem šla po tmě po chodbě, uviděla jsem na okamžik něco jako svíticí ruku.

Poradte mi, prosím, co proti tomu dělat, co to všechno může znamenat..?

Vydáno:   15. 9. 2008

Přečetlo:  2576 čtenářů
Autor (vložil): Lucaa

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Nepříjemný pocit a divné
11. 11. 2008 3:54
Serenáta
¤ Doporučuji...
18. 10. 2008 22:26
viki-lama
¤ černá magie
28. 09. 2008 13:07
smoui
¤ no...
20. 09. 2008 5:59
Elvinerha
¤ mrazení
17. 09. 2008 15:17
vencafranky
¤ Hlupoty
16. 09. 2008 18:19
Pugetek007