Vaše příběhy

- Astrální bytosti -

Andělé
Ahoj, píšu vám již podruhé. Poprvé to bylo o jiném tématu, který se týkal mých snů ...

Teď k té nové věci. V práci jsem našel jakousi zpřízněnou duši v mojí kolegyni. Mám jí vážně moc rád. Rozumí mi a ... máme společné téma k zamyšlení a otázkám. Oba se zajímáme o anděly a archanděly. Čteme knihy od Doreen Virtue a vlastníme oba od ní i vykládací andělské karty. Potud vše v pohodě. Ale teď k té zvláštní věci, která se nám stala, a kterou jsme oba viděli ve stejnou chvíli, na vlastní oči, a o které jsme pak mlčky celou noční směnu přemýšleli.

Byli jsme oba ve žhavé debatě o andělech, hrála nám k tomu meditační hudba, hořela vonná tyčinka a atmosféra byla opravdu hustá. Najednou mě "cosi" donutilo podívat se na nebe a já zjistil, že přímo nad námi ( ale opravdu jenom nad námi ) jsou červené mraky, takové zlato-červené, které se rozestupují.
Vyběhli jsme ven a koukali na to. Když tu najednou kolem jednoho mraku byla jako kolo obtočená duha, ze které se nakonec zjevil obrovský anděl s krásnými velkými křídly. Zjevil se jenom na chviličku a hned zase zmizel. Pár vteřin na to zmizely i zlatavé mraky a celé okolí se ponořilo do ticha. Víte, ten den bylo nebe jasné a k večeru se schylovalo bez červánků.
Po tomto zážitku jsem utíkal dovnitř ( naše pracoviště ) a ihned si vyložil andělské karty, které, když jsem míchal, tak jsem pokládal otázku: Co to mělo být - Vytáhl jsem kartu "znamení" .. v tu chvíli už přestávala opravdu veškerá legrace a já cítil, jak se mi ježí na těle chloupky. Hned na to si vyložila andělské karty moje kolegyně ... vytáhla si kartu se jménem anděla "Soňa", ve které stojí, že možná právě zažila nějaký kontakt se svým blízkým zesnulým člověkem. Před rokem jí zemřel tatínek, který jí vážně moc chybí a stále na něj hezky vzpomíná....Bylo toho na nás ten večer v práci opravdu moc...

Prosím, mohl by se k tomu někdo vyjádřit ? Třeba i na můj email? Byl bych vám velice vděčný.

S přáním pěkného dne, Lukáš.

Philemon@centrum.cz

Vydáno:   14. 7. 2008

Přečetlo:  5033 čtenářů
Autor (vložil): Vangelizz

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Náhoda?
13. 04. 2013 19:42
SouCZech
¤ Výmysel?
18. 11. 2009 8:38
OLGA
¤ jjjjjjj
6. 10. 2009 14:34
barave
¤ re:Andělé
30. 08. 2009 17:29
Veselda
¤ Zá?itek
29. 12. 2008 15:20
Ljuba
¤ anděl
4. 08. 2008 20:35
Violet