Vaše příběhy

- Sny a realita -

Sen byl skutečností...
Asi před 10 lety jsem se zúčastnila kurzu ukrajinského léčitele v Českém Těšíně. Kurz byl 3 denní a bydlela jsem u své kamarádky v Havířově.

Druhý večer jsem se z kurzu vrátila dost pozdě a nemohla jsem usnout. Usnula jsem až úplně nad ránem. Zdál se mi sen, že mám silné bolesti na hrudi a nemohu se proto vůbec pohnout. Sen byl strašně živý a nepříjemný a trval delší dobu.
Najednou jsem se vzbudila a měla jsem tak strašnou bolest na hrudi, že jsem se nemohla bolestí ani pohnout! Myslela jsem si opravdu, že je to konec!
Snažila jsem se nějakým způsobem opřít o ruce, nadzvednout se na nich a pootočit se trošku alespoň na bok. Těžko se mi dýchalo. Hodně dlouho trvalo, než se mi podařilo dostat se z postele do koupelny pro léky. Při pohledu do zrcadla jsem se zhrozila. Byla jsem úplně bílá, modré rty, celá jsem se třepala. Postupně pak bolest odcházela, celý den jsem ale byla hodně špatná.

Přijela jsem domů a vše vyprávěla. Dcera se podívala na manžela a pak se rozvykládala. "Mami, nechtěla jsem ti to vůbec říkat, ale v noci jsem měla hrozný sen. Zdálo se mi, že mi ležíš v náručí, máš silnou bolest na prsou a umíráš na infarkt." Všichni jsme se na sebe podívali a nechápali jsme...

Ale asi všechno je možné mezi nebem a zemí...

Vydáno:   3. 7. 2008

Přečetlo:  1773 čtenářů
Autor (vložil): brunka

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ infarkt?
25. 04. 2009 14:18
Jaguárka
¤ Mo?né vysvětlení
3. 07. 2008 9:52
Chocomog