Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Melodie nebo zvuk
Ahoj, napíšu Vám něco, co se stalo mému bratrovi včera při pravidelné kontrole areálu. Takže od začátku:

Sedím doma u televize a najednou zazvonil telefon, zvednu ho a z druhé strany se ozval bratr a vyděšeně říkal: přijeď za mnou na vrátnici, schválně, jestli to taky uslyšíš! Tak jsem nasedla do auta a jela za ním.
Už mi otvíral dveře celý bledý a říká: pojeď se mnou na obchůzku fabriky, jestli to uslyšíš taky, no tak jsme sedli do jeho auta a jeli. Po cestě mi vyprávěl, že jede takhle kolem jedné staré haly a najednou slyší jako kdyby mu zvonil telefon, koukne a nic, za několik vteřin mu došlo, že to není telefon a ani rádio, tak co to vlastně je?
Začal ten zvuk poslouchat a uvědomil si, že je to nějaká melodie nebo zpěv, který vychází z jeho auta. Zpívala mu v autě na zadních sedačkách nějaká dívenka, ale zřejmě jiným jazykem, protože ji moc nerozuměl. Vypnul tedy motor a všude klid jenom to zpívání, tak začal prohledávat auto a zároveň se ptal: „kdo tu je a co to má znamenat?“ Když mluvil bylo to zticha, jako kdyby ho to poslouchalo, jakmile přestal, začalo to zase zpívat. V tu chvíli mu došlo, že to asi není normální, že mu to pravděpodobně vlezlo do auta u té staré haly.
Jedeme dál a já si v duchu přála, abych to taky slyšela, bohužel zatím klid. Přijížděli jsme už k vrátnici a já si říkala, tak z toho asi nic nebude a najednou tiché zvonění jakoby zvonečku, stupňovalo, zesilovalo se to, v tu chvíli říkám bráchovi, já to slyším a on já taky, je to tady, takhle to začínalo! Dostal strach a okamžitě vyběhnul z auta. Já tam zůstala sedět a ještě několik vteřin jsem to poslouchala dál, pak mě taky přepadl strach a z auta jsem utekla. Sedli jsme si na vrátnici a začali jsme to rozebírat, na nic jsme logicky nepřišli, ale shodli jsme se na jednom, to zpívání nebo co to bylo, bylo fakticky moc příjemné na poslech.

Jestli někdo ví, co by to mohlo být, ozvěte se, já a brácha víme, že to byl zpívající duch holčičky.

Vydáno:   13. 11. 2007

Přečetlo:  2066 čtenářů
Autor (vložil): iveta

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Zjistit
21. 11. 2007 15:32
Dag
¤ Pak je to
16. 11. 2007 12:46
Tereza K.
¤ To jsme se právě
15. 11. 2007 17:52
iveta
¤ Zkusila bych
15. 11. 2007 13:32
Tereza K.