Vaše příběhy

- Symboly a znamení -

Telepatie osudu
Je to přibližně rok, když jsem díky kamarádovi poznala osobnost, na kterou se nazapomíná... Smál se a z očí mu jiskřil život. Nikoho by ani nenapadlo, co se za koutky od ucha k uchu skrývá.

Tehdy jsem se ho zeptala, jak to zvládá, neboť ani já jsem nebyla ušetřena nějakých těch kopanců. A on mi jen s úšklebným úsměvem řekl: „Vše na této zemi beru jako hru".
Po tomto rozhovoru už jsme se moc neviděli, až za delší dobu mi bylo sděleno, že má leukémii a neví se, jestli přežije. Myslela jsem na něho často, to ano, ale nikdy ne na tolik, aby se mi o něm zdálo.
Až jednou jsem měla hodně živý sen, jak říkám, že jsem s ním mohla chodit nebo ho víc poznat a nyní už to nepůjde. Věděla jsem, že umře, protože se mi tyhle sny nezdály jen jednou. Nevím proč, ale asi mi bylo dáno připravit se na nejhorší - nejen tím snem.
A ještě nějak po chvíli jsem to říkala v hospodě kamarádům, bylo mi strašně psychicky zle, brečela jsem jak malá holčička a říkala: „on umře, on umře“ stále dokola, byla jsem jak nepříčetná a bála se o něho...
Asi 5 dní po téhle aférce se mi však zdál další sen, byla jsem někde v pustině a ukřižovávali tam člověka, z toho snu jsem měla divný pocit, říkala jsem mamce, že to není dobrý znamení a měla jsem pravdu, dva dny a on zemřel.
To ale nebylo ještě všechno, ještě asi kolem 5 hodiny jsem byla pryč. Normálně si nosím mobil u sebe, ale dneska jsem ho nechala doma. Byla jsem kousek od domova a něco jako kdyby mi našeptávalo: „běž domů, běž domů a podívej se na zprávy.“ Nakonec jsem nešla a až večer se podívala a najednou sms: „Ahoj, promiň, že ti musím kazit den, ale Martin dnes v 16:20 zemřel...“

Těžko říct, jestli jsem si něco jenom namlouvala, nebo mi šla smrt říct, kdo je na její listině...

Vydáno:   4. 9. 2007

Přečetlo:  2295 čtenářů
Autor (vložil): baraskaska

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ =>Emizol
6. 09. 2007 16:12
baraskaska
¤ www
6. 09. 2007 12:28
Emizol
¤ Zajimave
5. 09. 2007 23:23
Klerik