Vaše příběhy

- Sny a realita -

Živý sen
Zdravím, čtu Vaše příběhy už dlouho, ale poprvé se můžu zapojit i já.

Asi před 14 dny na dovolené se mi zdál tak živý sen, kde se setkávám se svými spolužáky ze základní školy, nic nepiju, ale nemůžu chodit, motám se. V dálce uvidím svého tátu, stojí zády ke mě. Jdu - střídavě padám na zem, až jsem skoro u něj. On se otočí a trošku se usmívá. V tu ránu vím, že zemřel a brečím strašně moc. On se stále jen usmívá...
Někdo ke mě přijde ze zadu a povídá - to bude dobrý. Dá mi ruce kolem ramen, ale pomalu je stahuje k sobě a začíná mě škrtit, chci volat, ale nevydám ze sebe ani hlásku. Snažím se ty ruce od sebe odtrhnout, ale nejde to. Už se vůbec nemůžu nadechnout, v tom se budím a ještě cítím otlaky na krku. Jsem vyděšená, myslím, že ten, kdo mě v tom snu škrtil, je můj přítel..!
Už úplně probraná se rozhlížím (ve stanu), přítel sedí a jde na záchod. Dám si s ním úplně vyklepaná cígo a říkám mu svůj sen. Dívá se na hodinky, je 12:45 h v noci.

Druhý den ráno volám domů - nic se nestalo - zaplať Pán Bůh. Ani ne o týden později umřela v noci (v PO 6.8.2007) - ještě nevíme v kolik hodin tátovo maminka - moje babička!

Co myslíte, proč mi ten sen ukázal tátu - taky mě a umřela babi - ještě mě děsí to škrcení....?

Vydáno:   9. 8. 2007

Přečetlo:  1854 čtenářů
Autor (vložil): Mardzana

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ...
13. 08. 2007 20:47
JusT1ce