Vaše příběhy

- Astrální bytosti -

Zjevení od anděla
V 16-letech u mne propukla velmi zákeřná duševní nemoc „simplexní schizofrenie“. Tato nemoc se rozvíjela po mnoho měsíců a docházelo k naprostému rozpadu mé osobnosti. Bohužel, až za velmi dlouhou dobu jsem byl na návrh ošetřující lékařky poslán do psychiatrické léčebny, kde to bylo velmi deprimující - jak prostředí, tak ostatní pacienti.
Naneštěstí i po léčbě zůstala moje psychika trvale narušena - byl jsem labilní. Bylo to strašné, zničený život, přesto se mi podařilo úspěšně dokončit vysokou školu.

Nastalo období nezaměstnanosti a opět u mne v plné síle propukla duševní nemoc. Měl jsem halucinace a podlehl jsem bludům. Tentokrát jsem se naštěstí velmi rychle dostal do psychiatrické léčebny, kde konstatovali „paranoidní schizofrenii,“ jinou, než jsem trpěl předtím.

Na úplném začátku tohoto období se stal jeden velmi zvláštní prožitek, který já považuji za zjevení od anděla.
Projížděl jsem městem Slavkov a navšívil i farní kostel „Vzkříšní Páně.“ Věřím, ž jsem slyšl hlas anděla. Byla to moje první sluchová halucinace v žvotě, zároveň to všk bylo - jak věřím - zjevení od anděla. Vím, že to, co se v tom okamžiku stalo v mém mozku, přímo souvisí s paranoidní schizofrenií (díky ní to bylo technicky možné). Zavřel jsem oči a slyšel toto:

- já jsem Tvůj anděl, budu tě chránit a pomáhat.
- prostitutky a prostituti předcházejí do Božího království ty, co jsou jen na povrchu spravedliví (věřím, že toto odpovídá Matoušovu evangeliu, kpt. 21, verš 31-32).
- a poslední soukromý, který si nechám pro sebe...

Byly to tři na sobě nezávislé impulsy - zprávy, oddělené velmi krátkou časovou pauzou (sekundy). Bůh se nade mnou slitoval. Věřím, že chce, aby lidé věděli, že mohou slyšet hlas anděla, musí však být duševně nemocní a musí trpět schizofrenií. Jinak to není možné. Bůh to provázal, svázal dohromady v jeden celek. Nelze to oddělit.

Já osobně si velmi přeji, aby toto lidé věděli, nebo aby o tom alespoň přemýšleli. Je to pro mne velmi důležité.

Vydáno:   13. 6. 2007

Přečetlo:  4464 čtenářů
Autor (vložil): xy

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ souhlas
23. 06. 2007 16:04
Honzík
¤ stejně tak
19. 06. 2007 21:20
Miroslava Kowalcze
¤ Muj nazor
19. 06. 2007 16:27
Ayishah
¤ Andělé
13. 06. 2007 9:45
Tereza K.