Vaše příběhy

- Zvláštní schopnosti -

Tvé přání je mi rozkazem!
Nevím čím to, jak se to stalo, ale věřte, že je to pravda!

Už od malička věřím na kouzla, posmrtný život a takovéhle ty věci! A najednou jsem se s tím i setkala! Můj příběh není jen úsek třeba jednoho okamžiku, stává se to postupně v každých etapách mého života! Ale teď už k tomu, proč to píšu!

Možná se to zdá neuvěřitelné, ale opravdu, když si něco intenzivně přeji, splní se to!
Stalo se mi to, když jsem byla malá ( už ani nevím, kolik mi mohlo být, možná 7 let). V tu chvilku, kdy se to stalo, jsem si toho nevšímala, nedávala jsem tomu takovou váhu, ale vzpomněla si na to po cca 3 letech a zděsila se!
Tenkrát jsme jeli celá rodina autem! Kdysi jsem bydlela v Chomutově, v jedné části jsou u sebe 3 veliké, široké baráky, kterým se říká experimenty. Jeli jsme zrovinka kolem nich, když jsem dala ruku na sklo a přála si: Kéž bychom se odstěhovali od tatínka a nastěhovali se s maminkou do těch baráků k cizímu pánovi!
Ani nevím, jak mě to tenkrát napadlo! A světe div se, asi po 3 letech se mamka s tátou rozešli a my se stěhovali do těch baráků k pánovi, kterého jsem nikdy předtím neviděla! To bylo poprvé, co se mi to stalo!
Občas se mi to stává, když mi mamka naloží hodně práce najednou! Jako kdysi! Musela jsem si dojít na záchod a mezitím mamka spustila: Ukliď si pokoj! Ve vaně si nechala červený lavor a běž si připravit učení a pak tu máš věčeři a běž se vykoupat!
No, myslela jsem, že mě klepne, ale šla jsem na ten záchod a jelikož musíme projít nejdříve koupelnou a pak na záchod, tak jsem koukala na ten lavor a říkám si. To se nemůže uklidit sám? No, vykonala jsem svoji potřebu a jdu si umýt ruce, kouknu do vany a lavor nikde! Možná si ted říkate, to odnesla mamka, ale mezi záchodem nejsou žádné dveře ani záclona! A v koupelně nikdo nebyl! Když jsem se koula do skříně, lavor byl na svém místě!
Dodnes nechápu, proč se mi tohle děje! Na jednu stranu je to super, ale na tu druhou to nesmím moc využívat k osobnímu prospěchu!

Nevím, jestli to byla souhra náhod a nebo jsem to zavinila já, ale prosím, aby jste mi tu nechali aspoň kratičký vzkaz, co si o tom myslíte!

Vydáno:   19. 5. 2007

Přečetlo:  3499 čtenářů
Autor (vložil): Sariseek

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ teleknize
16. 06. 2009 16:07
Denis
¤ odpověď
27. 10. 2007 19:12
Radomír Říha
¤ ?kola v přírodě
1. 06. 2007 19:23
Anička
¤ re:
25. 05. 2007 19:14
Jarda
¤ Myslenka!
19. 05. 2007 23:31
sasa