Vaše příběhy

- Vyvolávání duchů -

Vyvolávání duchů - Sebevrah
Asi před 5 léty jsem se účastnil dětského tábora jako vedoucí skupiny. Večer nám jedna vedoucí navrhla, že můžeme vyvolávat duchy pomocí abecedy a hrníčku uprostřed, tak se i stalo.
Byl jsem asi jediný v té době 19 letý chlap, který v to věří, samozřejmě ženy věřily téměř všechny. Dali jsme se do vyvolávání.
Budu Vám vyprávět zatím jen jeden příběh, dle ohlasů přidám další... URČITĚ SI HO PŘEČTĚTE CELÝ! Myslím si, že jsem docela silné médium, což poznáte v následujícím příběhu a o čemž se zmiňuji v diskuzním fóru u článku: extrémní sluch...
Ale teď už samotný příběh...

1.SEBEVRAH

Rozsvítili jsme svíčky a postavili dokola na stůl abecedu z písmen. Do středu jsme pak vložili ještě 3 kartičky se slovy ( ANO, NE, NEVÍM ) a hrníček obracený dnem dolů.
Začli jsme vyvolávat kamaráda EVY, který se zabil skokem z okna:

Tři kamarádky položily na hrníček prst a začly... „Duchu J. K., vyvoláváme Tě, jestli jsi mezi námi, zajeď prosím na slovo ANO“... a znova: „Duchu J. K., vyvoláváme Tě, jestli jsi mezi námi, zajeď prosím na slovo ANO!“ Tohle se opakovalo asi tak 5x, v čemž začal hrníček pod prsty sebou vibrovat ( zdůrazňuji, že prsty se dotýkali jen velice jemně hrníčku, bez nějakého tlaku ). Jedna z kamarádek znala osobně velice dobře člověka, jenž spáchal sebevraždu, nicméně hrníček stále jen vibroval...
Řekl jsem (i když jsem nikdy před tím žádné zkušenosti neměl ): „Evo, odpros ducha, že se musíš pustit hrnku a místo Tebe se připojím já“. Stalo se... V ten moment, jakoby se hrnek zbláznil, škubl a i s našimi prsty najel na kartičku ANO, myslíte si ( to jsi udělal Ty ) a proto čtěte dál!
Jako jediný z Tábora jsem pocházel od ostatních vedoucích asi 50 Km, dostal mě tam kamarád, takže mnoho z nich jsem viděl prvně.
Abeceda se staví zpúsobem, alespoň dle mých zkušeností, že písmeno A začíná na 12 hodině, nevím proč, ale je to prostě tak! Jen jednou se to změnilo.
Nyní k příběhu:
„Duchu J. K., je v místnosti osoba, která ví o tvé smrti více než EVA?“ Hrníček zajel na ANO. „Můžeš, prosím Tě, napsat jeho jméno?“ Hrníček napsal: JAGIB. „Duchu, to ale není jméno, napiš ho prosím znova“ a duch napsal: JAGIB. „Ptám se: duchu, vadí ti něco na seřazení písmen?“ Duch: „ANO.“ Mají písmena začínat na jiné hodině? Duch: „ANO.“ Logicky jsem začal: „Mají začít na 1?.“ Duch: „ANO!“
V tomto okamžiku začala Eva, která se již neúčastnila kruhu, s běsem a slzami v očích brečet a zapálila si cigaretu. Zbylí vedoucí jí museli uklidnit... ČTĚTE CELÝ ČLANEK, STOJÍ ZA TO!
Pokračujeme dál s písmenem A, začínajícím na: 1: „Duchu, můžeš nám napsat jméno osoby, které jsi před tím uváděl a ví o tvé smrti nejvíc?“ Duch nyní: JARIN ( přezdívka jména Jarda ).
V tomto okamžiku již EVA nevydržela a začala řvát, ať ho odvoláme a tak jsme slovy: „Duchu J. K., odvoláváme Tě a děkujeme, že jsi tady s náma byl, pokud jsi stále tady, zajeď prosím hrníčkem na ANO...“ a hrníček s našimi prsty zajel na ANO. Tohle jsme zkoušeli asi tak 10x bezúspěšně, až po mých slovech duch odešel, každý na ně musí přijít sám. Malá RADA: Já Vás upozorňuji, pokud někdy budete vyvolávat: NIKDY SEBEVRAHA!!!
Upozorňuji, že EVA se hrnku nedržela!
Víte, proč EVA KŘIČELA, AŤ HO ODVOLÁME? Jarin a J. K. byli nejlepší kamarádi, kteří spolu loupili v kamiónech, kde řidiči spali... a víte, proč EVA BREČELA, KDYŽ DUCH chtěl písmena od jedné? Neboli také 13ky? J. K. skočil z 13 patra...

Další příběh, kterého jsem se účastnil jen jako pozorovatel a opakuji: Nebyl jsem známým ostatním vedoucím, bydlel jsem 50 km od jejich domova a na Táboře jsem byl s něma prvně. Z toho vyplývá: Nemohli znát žádné podrobnosti o mém životě.

Další příběh nese název: Můj děda (dle ohlasu ho uveřejním).

Vydáno:   8. 1. 2007

Přečetlo:  6077 čtenářů
Autor (vložil): Mad83

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Duchz ?eru
13. 08. 2008 23:24
Duch.13.1995
¤ Zkou?ela sem to
17. 05. 2007 21:00
Sariseek
¤ Dal?í
21. 02. 2007 10:51
Julie
¤ EVP & ITC
9. 01. 2007 22:54
Henrykus
¤ Pro nick DAVKY
8. 01. 2007 22:26
Mad83
¤ joo
8. 01. 2007 17:32
katu
¤ Duchvé..
8. 01. 2007 12:47
davky
¤ Vyvolávání duchů?
8. 01. 2007 12:46
davky