Vaše příběhy

- Sny a realita -

Byla to náhoda?
Čuz, jak je? Tohle se mi stalo a nevím, jestli to byla náhoda nebo ne, ale je to každopádně divný...

Asi před týdnem večer (myslím, že kolem 22:00) jsem nemohl usnout. Je mi ani ne 12 let, takže chodím kolem 21. hodiny večer spát, ale prostě jsem nemohl usnout. Cítil jsem, že dlouho neusnu, tak jsem se převalil na bok a ležel jsem dál.
Potom jsem se podíval, jak jsem daleko od takové té úložné sítě a zase jsem zavřel oči. Pak jsem posunul ruku a nechtěně jsem klepnul na dřevo u postele. Ještě musím podotknout, že venku nejezdily žádná auta a bylo tam neuvěřitelné ticho.
Když jsem zaklepal na to dřevo, tak najednou začaly jezdit auta a všechno kolem klepat. To kolem myslím např. sousedi nad náma (bydlíme v paneláku), potom něco venku, pak v obýváku a potom to ustalo. Přemýšlel jsem o tom, jestli to byla náhoda nebo ne, a tak jsem znova klepnul, už schválně na to dřevo. Střídavě. A najednou přestaly jezdit i auta a slyšel jsem souseda, jak běží po schodech. Taky takový střídavý zvuk, znělo to jako to klepání ode mě. Potom jsem se už na nic neodvážil.

Přemýšlel jsem o tom, co na tuto SKVĚLOU webku napíšu. A jak jsem řekl, ještě mi není ani 12 let, ale hrozně se mi líbí tyto příběhy, vždy mě u nich mrazí, když je čtu, ale jsou skvělé! Jediný problém je: Pořád se bojím!

Tak když tak napište nějakej komentář a jinak AHOOOJ!

Vydáno:   20. 12. 2006

Přečetlo:  1809 čtenářů
Autor (vložil): tyrpik

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Ok
20. 04. 2007 14:52
Mr.Skrblik
¤ jsem s tebou
3. 01. 2007 16:37
Hela