Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Prázdniny
Tehdy mi bylo 14 let, doma nikdo nebyl a byly prázdniny. Tak proč si večer pořádně neužít?!

Zavolala jsem mému klukovi, jestli by nechtěl přijet a přespat u nás =). On souhlasil a udělali jsme si krásný večer!
Když jsme se rozhodli jít spát (byla asi tak jedna hodina ráno), uslyšeli jsme u nás ve sklepě divné zvuky (jako když se někdo chce dostat dovnitř)! Šli jsme se tedy do sklepa podívat, jenže tam nikdo nebyl. Šli jsme si tedy zase lehnout. Můj kluk (Tomáš) už spal, jenže já jsem pořád nemohla usnout. Musela jsem pořád myslet na ty zvuky, co přicházely za sklepa, brzy jsem však ale usnula.
Asi ve tři hodiny ráno mě vzbudila zima, bylo otevřené okno (přitom jsem se před spaním ujištovala, že jsou všechny okna zavřený!) Vzbudila jsem tedy Tomáše a okno šla zavřít! Potom jsem musela jít ještě na WC a tak jsem šla! Když jsem vycházela ze záchodu, uviděla jsem v koupelně lidskou postavu! Myslela jsem si, že je to Tomáš, tak jsem mu řekla, at si ty srandičky odpustí a at si jde lehnout! Jenže když jsem přišla do pokoje, Tomáš ležel v posteli a četl si! Zeptala jsem se ho, jestli byl v koupelně a on řekl, že tam nebyl, že si celou dobu četl!
Vlezla jsem si k němu do postele a najednou se z kuchyně ozvala obrovská rána! Oba jsme se lekli a Tomáš se tam chtěl jít podívat, šla jsem tedy s ním. Když jsme tam přišli, byly všude rozbité talíře a vše bylo vyházené na podlaze. Řekli jsme si, že to už není normální! Něco mi šáhlo na záda. Řekla jsem Tomášovi, at toho nechá! On odpověděl, že nic neudělal a já začala být strašně nervozní!
Když jsme procházeli obývákem,Tomáš si všiml něčeho venku! Říkal, že tam někoho viděl a měl pravdu. Když jsme přišli blíž k oknu a roztáhli záclony, někdo tam stál! Měl na sobě černý kabát a do obličeje mu vidět nebylo. Potom se otočil a byl pryč. Strašně jsem se lekla! Tu noc jsme už neusli.

Ale řeknu vám, že bych to nechtěla už nikdy zažít! I když vám to bude třeba připadat vymyšlený nebo trapný! Prostě se to stalo, je to tak a navždy to už takový bude a my s tím nic nenaděláme!

Vydáno:   22. 11. 2006

Přečetlo:  2073 čtenářů
Autor (vložil): Tyna

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ bouchání na dveře
26. 05. 2007 19:23
KvaKuliNka
¤ teda!
22. 11. 2006 18:21
Andule