Vaše příběhy

- Sny a realita -

Divné sny
Přeji dobrý den, chtěla jsem napsat o svých zážitcích, které se mi stávají den ode dne častěji.

Poslední dobou mám divné sny. Už od malička se mi zdávalo, že padám, jenom padám a když jsem jakoby dopadla, tak jsem se vzbudila a měla nepříjemný pocit. Poslední měsíc se ale budím se stále horším pocitem stísnění.
Stává se mi to minimálně obden, kdy v noci vylítnu z postele úplně zpocená a vystrašená, taky se mi začínají zdávat strašně živé sny. Minule se mi zdálo, že zabili dlouholetou kamarádku - nevím, kdo a ani nevím jak, vlastně ani nevím, jestli jí zabili a já seděla u ní, když umírala. Řekla, že nechce ještě umřít, já se vzbudila, úplně ubrečená a myslela jsem si, že je to pravda. Začala jsem lítat po celém bytě a panikařila, co se stalo. Pak jsem si uvědomila, že se mi to jenom zdálo.
Ještě ten den jsme právě s tou kámoškou odjížděli ke známým na chatu na oslavu kámošových 20-tin. Jelikož jsme museli bohužel večer odjet a já s sebou neměla auto, tak jsme šli pěšky asi 3 kilometry na nádraží, bylo to večer, šli jsme lesem a pak normálně po asfaltce. Začala jsem mít nepříjemný pocit, teda ne z toho, že by jsme byli v lese v noci, protože právě spolu většinou spíme pod širákem, takže to by nás nezaskočilo. Bylo mi ale divně, znáte to, takovej ten podvědomej strach, ale nedokážete říct, z čeho a proč.
Když jsme vyšli z lesa, tak to bylo horší a horší, cesta na nádraží je samý kopec a najednou se proti nám zpoza kopce vyřítilo auto. Já šla u krajnice, takže samozřejmě mě napadlo skočit do pangejtu, jenom jsem kámošku chytila za ruku a strhla jí. Auto jí chytlo za levý bok a odhodilo. Okamžitě jsem volala policii a záchranku, protože kámoška nevypadala nejlíp. Lidi z toho auta ujeli, zanedlouho přijela sanitka a když jí nakládali na lůžko, tak řekla větu: ,,Já ale ještě nechci umřít!". V tu chvíli jsem zůstala stát jako opařená a jenom se na ní dívala, pak jsem se ,,probrala", nastoupila za ní a uklidňovala jí, že jí nic nebude. Díkybohu se jí nic nestalo, má ,,jenom" zlomenou ruku, zlomené žebro a modřiny.

Nevím, jestli to je souhra náhod, nebo se mi budou plnit z části sny, uvidíme...

Vydáno:   19. 11. 2006

Přečetlo:  1829 čtenářů
Autor (vložil): Veronika

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Předvídavost
20. 11. 2006 23:43
Moltez