Vaše příběhy

- Sny a realita -

Mám strach
Poslední 3 dny mám problémy v noci. Pokaždé, když si lehnu do postele a usínám, mi najednou přejede mráz po zádech a hrudník mě tíží, jako by mi na něm seděl slon. Tohle provází pocit podvědomého strachu a obavy, že mi něco jde po krku, nebo mi chce ublížit.
Včera jsem upravovala web na PC a ucítila zřetelně, jako by mi někdo přejel po páteři prstem. Nevím, jestli to má nějakou souvislost s tím, že mi před měsícem zemřel úžasnej kamarád a jeden člověk mi pomohl zjistit, že je pořád tady, že jeho duše neodešla, ale že to není správné. S tímhle budu potřebovat, prosím, vaše rady a zkušenosti, už nevím, kam se mám obrátit.

Ten člověk mi taky pomohl s odpovědí na pár otázek, které mě velmi tížily.
V bytě u babičky (20 let starý panelák v Praze) se mi často stává v noci, když se probudím, že vidím sedět mladou holku, zahalenou celou v černém na okraji moji postele u mých nohou, jak se na mě dívá. Sedí vždycky stejně... s nohama u sebe, ruce do klína, obličej vidět není. Neprovází ji žádný pocit strachu, ale naopak pocit klidu a uvolnění, vždycky zase téměř hned usnu.
V druhém pokoji (tam, kde jsem včera cítila ten dotyk na zádech), když jsem spávala, tak jsem se moc často budila v noci s tím, že jsem měla hroznou potřebu uklízet, protože jsem měla pocit, že má přijít návštěva, prostě jsem v noci otevřela oči a začala srovnávat věci.. Až když jsem se úplně probudila, zjistila jsem, co to dělám. Lehla jsem si a spala, ale krom toho jsem také pravidelně mluvila s mužem, nevím, kdo to byl a nevím, proč jsem s nim mluvila. Rozhodně sama nechápu, proč jsem se ho ptala, proč ještě nejde spát, když je tolik hodin a jestli nechce půjčit tričko na spaní. Prostě jako kdybych se bavila s kámošem, ale v tom bytě jsem vždycky úplně sama.

Taaaakže na to jsem zjistila zajímavé odpovědi... Ta holka, co mi sedí na posteli, je údajně moje matka z minulého života, které jsem zemřela jako malé dítě a chodí se na mě v noci dívat a utěšovat se, nic po mě nechce. Ten druhý člověk je někdo, kdo se u mě vždycky zastavi při astrálním cestování a to jen proto, že je mu tam dobře... To je sice fajn, ale mě to ruší od klidného spánku.

Teď mi někdo prosím pomozte, jak se mám zbavit toho pocitu, o kterém jsem psala na začátku. At spím totiž kdekoliv, je to pořád stejné, takže je to něco okolo mě a ne okolo místa, kde přebývám...

Vydáno:   18. 10. 2006

Přečetlo:  2065 čtenářů
Autor (vložil): Ayishah

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ zapal svíčku
7. 11. 2006 13:32
Petra
¤ děje se mi něco podobného
31. 10. 2006 10:31
Verunka
¤ Něco se od tebe čeká
19. 10. 2006 13:17
Janka
¤ re
18. 10. 2006 19:59
lukas
¤ hhhh
18. 10. 2006 19:54
eores