Vaše příběhy

- Záhadná místa -

Šok za bouřky
Jezdím každý rok do Mariánských lázní do léčebny Miramonte. Jen o této léčebně, která je velmi stará se traduje spousta mystických věcí. Jednou byla bouřka a byla taková pochmurná nálada, která vyzývá k povídaní o nadpřirozených věcech.

Seděli jsme (já a asi 7 dalších) na vedlejším schodišti dole u vchodu do kuchyně (pro kuchařky). Bylo asi půl 11 večer. Probírali jsme vše možné, když najednou vypl proud a zhaslo světlo. Trochu jsme se lekli, ale dál jsme se bavili po tmě, bylo to ještě záživnější. Občas se blýsklo a vždy to bylo jasně vidět, protože ty dveře do kuchyně byly prosklené. Najednou se ale blýsklo strašně silně a zdálo se, že to nebylo venku, ale přímo v kuchyni, kde dávno nikdo nebyl. Ve světle, které blesk způsobil, byl vidět na skle asi na půl vteřiny velmi jasně obrys postavy s rukama výhružně nad hlavou...
Všichni jsme zbaběle zařvali a utíkali, co to dalo. Každý večer od té doby se této zkratky bojím. Jak je šero, už tam nevlezu. Je tou cestou také prádelna, špin. prádlo nosím od té doby jen ve dne. Co to skara bylo ???
Moje teorie je, že jde o ducha zemřelého za bouřky.

Co si o tom myslíte vy - Znáte někdo vysvětlení?

Vydáno:   21. 11. 2005

Přečetlo:  2603 čtenářů
Autor (vložil): Jiří Petr

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ kldjf
7. 03. 2006 13:31
weru?
¤ ?
27. 12. 2005 17:34
Jeiden
¤ To musí? vidět
6. 12. 2005 20:49
Petr
¤ Stalo se to...
21. 11. 2005 15:08
Jonyta